Reperul
Alegeri Politic

Pucheanu: Există competitori care au împrumutat sume uriaşe pentru campanie şi sunt îngroziţi că vor pierde

* Candidatul PSD la Primăria Galaţi a afirmat că lupta este strânsă, iar sondajele apărute recent au rolul de a manipula alegătorii *

Social-democratul Ionuţ Pucheanu a dezvăluit, la Realitatea TV Galaţi-Brăila, că unii dintre contracandidaţii săi în cursa pentru câştigarea Primăriei Galaţi s-au umplut de datorii pentru a putea susţine financiar campania electorală şi sunt îngroziţi de ideea că vor pierde alegerile. “Aud că există competitori care au împrumutat sume uriaşe de bani pentru această campanie. Sunt oameni care depind de finanţatori externi, de sponsori. Acesta e motivul pentru care sunt atât de îngroziţi că vor pierde lupta electorală. Eu nu am decât datorii morale faţă de partidul meu. În rest, muncesc cu plăcere pentru schimbarea în care credem”, a afirmat Ionuţ Pucheanu.

Candidatul PSD a vorbit şi despre inflaţia de sondaje de opinie apărute în pragul scrutinului din 5 iunie şi a apreciat că acestea au doar rolul de a manipula opinia publică. În realitate, a spus Pucheanu, competiţia este strânsă, iar adevăratul sondaj va putea fi verificat pe data de 6 iunie, atunci când vor fi anunţate rezutatele alegerilor locale.

Postări asemănătoare

Circa 7.000 de gălăţeni au plecat la mitingul PSD din Capitală – GALERIE FOTO

Mihai Capră: Victor Paul Dobre trebuie să facă un pas în spate!

Sorin Rugină

Marian Dragomir: În Primărie vor rămâne doar cei care îşi vor face treaba cu profesionalism

Liliana Serban