Reperul
Administratie Galati Politic

Pucheanu își dă o notă mai mare pentru munca de primar

* Edilul Galațiului își acordă 7,00 – 7,50 pentru activitatea din 2018, peste nota 6,00 pe care și-a dat-o anul trecut pentru prima jumătate a mandatului *

Primarul Galațiului, social-democratul Ionuț Pucheanu, își dă o notă mai mare pentru activitatea depusă la cârma orașului. După ce la sfârșitul lunii mai a anului trecut Pucheanu își acorda nota 6,00 pentru realizările din primii doi ani de mandat, edilul își evaluează acum cu 7,00 – 7,50 realizările din 2018. El a făcut declarația în cadrul emisiunii „Deschide Lumea” de la Realitatea TV Galați-Brăila.

„Trecând prin toate proiectele de hotărâre pe care le-am inițiat și pe care o parte dintre ele le-am finalizat, ținând cont de sumele atrase pe fonduri europene și ce urmează să se mai întâmple pe fonduri europene, dar pentru că sunt pretențios cu mine, pentru anul 2018, un 7,00 – 7,50. E loc de mai bine, cu siguranță”, a declarat Pucheanu la Realitatea TV Galați-Brăila. Declarația video poate fi urmărită mai jos.

Social-democratul Ionuț Pucheanu a fost ales primar al municipiului Galați la alegerile locale din 5 iunie 2016, cu 23.378 de voturi, învingându-i pe principalii său contracandidați – Nicușor Ciumacenco, de la PNL, care a obținut 22.273 de voturi, și Marius Stan, de la UNPR, pe atunci primar în exercițiu, care a atras 19.856 de voturi.

Citește și:

Primar de 6! Este nota pe care şi-o dă Pucheanu, analizându-şi ca simplu cetăţean primii doi ani de mandat

Postări asemănătoare

Şantierul Naval Damen Galaţi ȋşi continuă activitatea prin rotaţia personalului

Reperul

Cadrele medicale ale Spitalului de Urgenţă au protestat în faţa Consiliului Judeţean Galaţi

Proiect cu fonduri europene pentru Spitalul Județean

Reperul