Reperul
Administratie Galati Politic

Pucheanu își dă o notă mai mare pentru munca de primar

* Edilul Galațiului își acordă 7,00 – 7,50 pentru activitatea din 2018, peste nota 6,00 pe care și-a dat-o anul trecut pentru prima jumătate a mandatului *

Primarul Galațiului, social-democratul Ionuț Pucheanu, își dă o notă mai mare pentru activitatea depusă la cârma orașului. După ce la sfârșitul lunii mai a anului trecut Pucheanu își acorda nota 6,00 pentru realizările din primii doi ani de mandat, edilul își evaluează acum cu 7,00 – 7,50 realizările din 2018. El a făcut declarația în cadrul emisiunii “Deschide Lumea” de la Realitatea TV Galați-Brăila.

“Trecând prin toate proiectele de hotărâre pe care le-am inițiat și pe care o parte dintre ele le-am finalizat, ținând cont de sumele atrase pe fonduri europene și ce urmează să se mai întâmple pe fonduri europene, dar pentru că sunt pretențios cu mine, pentru anul 2018, un 7,00 – 7,50. E loc de mai bine, cu siguranță”, a declarat Pucheanu la Realitatea TV Galați-Brăila. Declarația video poate fi urmărită mai jos.

Social-democratul Ionuț Pucheanu a fost ales primar al municipiului Galați la alegerile locale din 5 iunie 2016, cu 23.378 de voturi, învingându-i pe principalii său contracandidați – Nicușor Ciumacenco, de la PNL, care a obținut 22.273 de voturi, și Marius Stan, de la UNPR, pe atunci primar în exercițiu, care a atras 19.856 de voturi.

Citește și:

Primar de 6! Este nota pe care şi-o dă Pucheanu, analizându-şi ca simplu cetăţean primii doi ani de mandat

Postări asemănătoare

Cererile pentru ajutoarele de Crăciun pot fi depuse la Primărie până pe 7 decembrie

Reperul

CJ Brăila a dat startul dotărilor și angajărilor la Serviciul de Utilitate Publică

Reperul

VIDEO – Liberalii din CJ Brăila i-au cerut demisia managerului Spitalului Județean de Urgență

Reperul