Reperul
Alegeri Politic

PUCHEANU: NU MARIUS STAN A CONDUS PRIMĂRIA. AUREL VLAICU A FĂCUT-O. STAN ERA LA PESCUIT!

Acuzații dure, aseară, la Reperul TV! Primarul Galațiului, Ionuț Pucheanu, a afirmat în cadrul unei emisiuni de promovare electorală că în mandatul 2012 – 2016 Primăria Municipiului Galați a fost condusă de city managerul Aurel Vlaicu, nu de primarul Marius Stan.

“Pe domnul Stan, cu bune și cu rele, puteți să-l suspectați de extraordinar de multe lucruri, dar nu că ar cunoaște administrație publică (…). Nu el a condus primăria. Aurel Vlaicu a condus-o. O știe toată lumea. Dumnealui (Marius Stan n.r.) era la pescuit”, a declarat Pucheanu. Actualul primar a afirmat că știe aceste amănunte deoarece a făcut parte din echipa lui Stan.

“Când pleci de miercuri la pește, nu ai cum să înveți administrație (…). Joia era masa de pește cu băieții (…). Să-i pupe tălpile lui Aurel Vlaicu, că dacă nu era el, cel mai probabil își dădea demisia după primul an”, a continuat Ionuț Pucheanu. Întrebat dacă are toate aceste informații din surse sigure, Pucheanu a răspuns că a participat la unele dintre aceste partide de pescuit, menționând, însă, că acest lucru s-a întâmplat “foarte rar”.

Postări asemănătoare

USR GALAȚI: Gospodărire Urbană, bani publici pentru firmele ALDE!

Reperul

PNL Brăila: În loc să ceară recalcularea facturilor plătite de brăileni pentru apa de ploaie, primarul și colegii din PSD ameninţă

Reperul

Preşedintele CJ Galaţi: Podul peste Dunăre se va face! E un lucru cert!

Sorin Rugină