Reperul
Alegeri Politic

PUCHEANU: PNL n-are candidat la Galați, dar a dat candidați pentru celelalte partide

Primarul Ionuț Pucheanu a vorbit în cadrul mini-interviurilor Reperul TV despre candidații partidelor politice ce vor intra în competiția pentru Primăria Municipiului Galați. Pucheanu a catalogat drept o “anomalie politică” decizia PNL de a-l susține în această cursă pe Bogdan Rodeanu (USR).

“PNL-ul n-are candidat la Galați, dar a dat candidați pentru celelalte partide. Ștefan Baltă, până mai ieri președinte al Organizației Municipale PNL, s-a certat cu domnul Stângă și acum candidează din partea PER. Domnul Stan, fost primar al PNL-ului, a stat în siajul eventualei alianțe de dreapta (…). I-a lăsat baltă și a plecat la Pro România. Cristian Dima este fost membru al PNL (candidat ALDE n.r.). Haideți să vedem până la sfârșit, dacă nu vor mai fi alți membri PNL care vor găsi de cuviință să candideze de la oricare altă formațiune decât de la formațiunea galben-albastră”, a afirmat Ionuț Pucheanu.

În cadrul aceleiași emisiuni, primarul a declarat că nu a fost surprins de înscrierea lui Marius Stan în Pro România, deși fostul edil afirmase că dorește să fie candidatul susținut de toate partidele de dreapta din Galați. “Nu a fost o surpriză, știam de mai bine de o lună despre negocierile ce au loc. Cred că a fost o surpriză pentru cei care și-au pus bazele în dumnealui. Pentru cei care-l cunosc, n-a fost nicio surpriză”, a spus Ionuț Pucheanu.

Postări asemănătoare

Deputatul Antoneta Ioniță a fost ales vicelider al Grupului PNL din Camera Deputaților

Reperul

Adrian Tabarac (PNL): La unii au dispărut temele europene de campanie și au apărut parolele

Reperul

Președintele PNL Brăila, Alexandru Dănăilă: ”Există leac pentru coronavirusul PSD”

Reperul