Reperul
Politic

R. Iaru (PMP Galați): Alegerile nu reprezintă un pariu!

Reprezentații PMP cred în șansele candidatului lor la cea mai înaltă funcție în stat. Invitați la „Deschide Lumea”, emisiune difuzată pe postul de televiziune Realitatea TV Galați-Brăila, Romulus Iaru – secretar general adjunct al PMP și Marian Anton Petcu – vicepreședinte PMP Galați au vorbit despre campania electorală aflată în desfășurare.

Întrebați ce șanse are Theodor Paleologu să acceadă în turul doi al alegerilor prezidențiale, Iaru a susținut că acesta este cunoscut de alegători și că a făcut până acum o impresie foarte bună.

Are șanse mari și, în primul rând, are șansele pe care i le dăm și noi. Dacă până acum au fost campanii electorale în care ieșeam pe stradă și spuneam “dom’le, voteaza-l pe ăsta ca e bun, deștept, frumos, are experiență europeană” (…) de data asta, lumea știe! E cunoscut! (…) Nu mai e novoie să-l lauzi pentru că lumea zice “e ok, dar… are el sanse sa treaca in turul doi?” Ei, asta e munca PMP-ului în momentul de față: să explice că alegerile nu reprezintă un pariu (…). În turul I trebuie sa-l votez pe cel care-mi place. Paleologu este plăcut!”, a declarat Iaru.

Opinia acestuia a fost susținută și de vicepreședintele PMP Galați, Anton Petcu.

Este acel personaj care are calmitatea discursului, atunci când discută cu omul din fața sa. Este acel personaj care nu evită, sub nicio formă, confruntarea (…). Domnul Paleologu, prin studii, prin comportament, prin limbaj, poate fi acel președinte pe care și-l doresc absolut toți românii”, a afirmat Anton Petcu.

Postări asemănătoare

VIDEO: PNL și-a lansat la Galati candidații pentru Parlamentul European

Maria Vlad Romaniţă

Prorectorul Universității “Dunărea de Jos”, Ștefan Baltă, s-a înscris în PNL Galați

Reperul

A. Dănăilă (PNL Brăila): ”PSD-ul nu denotă nimic altceva decât slăbiciune şi un nivel crescut de laşitate”

Reperul