Reperul
Braila Eveniment

Răfuială în stil mafiot

Răfuială cu macete în plină stradă, sâmbătă noapte, la Brăila. Un bărbat de 33 de ani a fost înjunghiat de mai mulți indivizi care purtau cagule. Tânărul, care ar avea legătură cu lumea interlopă, a încercat să se salveze și să ajungă la mașina lui, dar nu a reușit.

”Azi-noapte (n.r. sâmbătă), în jurul orei 23:15, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost agresată, suferind leziuni ce necesită îngrijiri medicale. La fața locului s-au deplasat polițiștii, care, din primele date au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Brăila, în timp ce se afla pe Bulevardul Dorobanților din municipiu, ar fi fost lovit de persoane necunoscute, suferind leziuni ce au necesitat acordarea de asistență medicală de specialitate”, a precizat Elena Ostache, purt. de cuv. IPJ Brăila.

Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru identificarea persoanelor ce se fac vinovate de săvârșirea faptei și stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Starea bărbatului este gravă.

”Pacientul adus noaptea trecută avea multiple plăgi prin înjunghiere, amputație mână bilaterală, fracturi deschise tibie bilateral, TCC acut cu hematom subdural și hemoragie subarahnoidină. Starea este extrem de gravă. A fost transferat la Spitalul ”Floreasca” din Capitală”, transmit reprezentanții Spitalului de Urgență Brăila.

Se pare că la mijloc ar fi vorba despre o reglare de conturi între două grupări din lumea interlopă, din Brăila.

Postări asemănătoare

Comuna Cuca, în scenariul roșu din cauza noului coronavirus

Maria Vlad Romaniţă

Propunere. Contracte de muncă pe perioadă nedeterminată, pentru asistenții maternali

Reperul

Bacalaureat 2022. Astăzi are loc proba scrisă la Limba română

Reperul