Reperul
Politic

Rareș Bogdan (PNL) – Galațiul face parte din aceeași țară ca și Clujul

Prim-vicepresedintele Partidului Național Liberal, Rares Bogdan s-a aflat vineri la Galați. Vizita liderului liberal a fost făcută la invitația președintelului filialei județene a PNL Galati, George Stangă.

Este practic prima mea vizită în calitate de europarlamentar într-o organizaţie judeţeană, având astăzi cinci întâlniri succesive, inclusiv o manifestare cu peste 500 de oameni, membri şi simpatizanţi, aici la Galaţi”, a declarat Rareș Bogdan la începutul vizitei sale, care a continuat cu un discurs despre evoluția socială și politică orașului și a județului Galați.

Mă bucur că încep aceste vizite într-un judeţ care trebuie să câştigat de liberali şi care arată extrem, extrem, de prost. (…) M-am învârtit un pic în oraş şi este dureros, dumneavoastră ştiţi, dar să ştiţi că Clujul nu este într-o altă ţară, Suceava nu este într-o altă ţară este în aceeaşi ţară, ca şi Sinaia, şi nu poate fi o diferenţă atât de mare între ele, la felul cum arată străzile, trotuarele, spaţiile verzi din Deva, Sibiu şi chiar Timişoara şi Galaţi. Vreau să câştigăm primăria Galaţi, aşa cum vom câştiga şi primăria Tecuci”, a mai spus liberalul.

El a făcut și câteva afirmații legate de criza poitică de la nivel central.

Doamna Dăncilă este obligată să meargă în Parlament pentru vot. Iar dacă nu va trece de acest vot, pentru că există această teamă de Parlamentul României, deşi ei declară că au majoritate, atunci guvernul este căzut. Echivalează această trecere prin Parlament cu o moţiune de cenzură. Dacă doamna Dăncilă îşi trece guvernul prin Parlament, reuşeşte asta, va fi complicat pentru noi, cei din opoziţie, să înaintăm moţiunea de cenzură, pentru că sorţii vor fi mult mai puţin câştigători decât să arată astăzi la orizont”, a spus Rareș Bogdan. El a mai spus că partidul său va refuza să facă parte dintr-un guvern de uniune națională din care ar face parte personaje politice ca Victor Ponta, Mihai Tudose sau membrii ai PSD. In schimb ar discuta cu acestia legat de colaborare pentru sustinerea unui guvern.

Postări asemănătoare

(VIDEO) C. Fotea: „Îmi doresc o campanie curată, bazată pe proiecte”

Reperul

L. Orban: V.P.Dobre, în afara deciziilor PNL!

Reperul

Cătălin Cristache a trecut la PSD

Reperul