Reperul
Eveniment Galati

Răsturnare de situație în cazul morții directorului de școală din Tecuci

Se pare că accidentul tragic petrecut în județul Vrancea, în care directorul Școlii ”Iorgu Iordan” din Tecuci, Cristian Stănilă, și-a pierdut viața, a fost o sinucidere. Potrivit site-ului ”Jurnal de Vrancea”, tânărul de doar 37 de ani i-ar fi trimis un mesaj fostei soții pe whatsapp, cu jumătate de oră înainte de tragedie.

”Când vei citi acest mesaj… nu voi mai fi…vei afla că am făcut accident cu un tir. Asta trebuie să știe Ștefi de acum încolo… tati e un înger care îl va veghea de sus. Nu am putut trăi cu ideea că l-am abandonat la 3 ani și ceva… nu m-am împăcat niciodată cu asta. Ultimii 2 ani au fost groaznici… fără prieteni, fără un loc unde să îl numesc acasă, fără o familie… da…Acea femeie m-a omorât cu adevărat… ți-am lăsat toți banii mei, transferați în cont. 300 de milioane am transferat pentru Ștefi… să nu știe nimeni… atât mai am… să te descurci o perioadă cu Ștefi. Nu am fost un tată bun pentru Ștefi în ultimii 2 ani, merita un om care să îi fie alături zi de zi… Am pierdut multe momente când puteam fi lângă el… am fost de atâtea ori apăsat și nervos când era cu mine. El voia doar să se joace și eu  nu eram în stare să îi ofer asta… ai grijă de puiul nostru… am încredere în Cosmin că va fi lângă voi… te iubesc Ștefi… Să faci rost de certificatul de deces și să îi faci lui Ștefi pensie de urmaș”.

Accidentul în care și-a pierdut viața Cristian Stănilă s-a petrecut pe raza localității Pufești din județul Vrancea. Mașina condusă de profesor s-a izbit frontal de un tir, condus de un cetățean turc, care venea din sensul opus. Un alt tir, condus tot de un șofer turc, pentru a evita coliziunea, a tras puternic de volan dreapta și s-a răsturnat.

Postări asemănătoare

Percheziții și în Galați într-un caz de deturnare a licitațiilor publice

Maria Vlad Romaniţă

75% în plus la salariu, pentru munca suplimentară prestată de polițiștii din penitenciare

Reperul

Accident cu trei victime pe Șoseaua de Centură a Galațiului

Maria Vlad Romaniţă