Reperul
Eveniment Politic

Război total între șeful CJ Brăila, prefect și liberali

stiri braila

După ce prefectul i-a cerut să o demită pe șefa Spitalului Județean de Urgență Braila, pe motiv că a plecat în concediu în plină criză, iar președintele PNL Brăila a spus că spitalul este nepregatit pentru a face față situției create de COVID 19, președintele CJ Brăila i-a acuzat astazi pe toți de dezinformare, cerându-le demisia.

Razboiul fățiș desfășurat de câteva zile între președintele CJ Brăila, Iulian Chiriac (PSD), prefectul ( via PNL) Cătălin Boboc și liderulul liberalilor brăileni, Alexandru Dănăila, privind situația Spitalului Județean de Urgență Brăila a ajuns la noi cote. După ce ieri prefectul a aratat că, in ciuda declarațiilor presedintelui CJ Brăila șefa Spitalului, dr. Delia Râșnoveanu, medic epidemiolog, este plecată în concediu și nu la un congres care fusese anulat, iar Alexandru Dănăilă s-a arătat de părere că spitalul nu este oricum pregătit să facă față unei situații grave, de urgentă, având lipsă de material și medicamente, astăzi președintele CJ Brăila, Iulian Chiriac, a postat pe pagina sa de FB un filmuleț în care se observă stocul de material și medicamente din spital. Acesta a însoțit filmulețul cu un comentariu în care îi acuză pe liberali și pe prefect de dezinformare și le cere demisia. Aceasta este postarea lui Chiriac, de pe pagina personala de FB: ”FAKE NEWS SI DEZINFORMĂRI GRAVE CARE GENEREAZĂ PANICĂ LANSATE DE PNL BRĂILA: DĂNĂILĂ PREȘEDINTE PNL ȘI BOBOC CĂTĂLIN PREFECT AL GUVERNULUI PNL

Inconstiența și goana după publicitate electorală ale reprezentanților PNL Brăila trebuiesc sancționate de instituțiile statului pentru a da un exemplu și de a evita panicarea populației determinată de declarații false.

Demisia persoanelor publice care propagă fake news cu scop electoral și panică este prima masură care trebuie luată imediat!

DEMISIA BOBOC, DEMISIA DĂNĂILĂ!

PENTRU A DOVEDI CĂ SPITALUL JUDEȚEAN ARE STOCURILE NECESARE, ATAȘEZ O FILMARE DE LA UNUL DIN DEPOZITELE ACESTUIA.
Stocul Spitalului Județean Brăila la data de 12 Martie 2020, ora 8:00
Măști: 28.000 bucăți
Mănuși: 300.000 de seturi
Costume de protecție: 58 de bucăți
Dezinfectant: pentru mâini 450 litri, pentru suprafețe 1200 litri
Lenjeria de pat de unică folosință peste 200 de bucăți, se folosește doar la UPU și ATI

SPITALUL JUDEțEAN BRĂILA ARE MATERIALE, E DOTAT CU TOT CE TREBUIE ÎN LUPTA CU VIRUSUL COVID-19.
Domnilor Dănăilă (președinte PNL Brăila) și Boboc (prefect al Guvernului PNL) de unde atâta inconștiență???
Înainte de a lansa zvonuri false vă recomand să vă documentați pentru a nu vă mai face de râs încă o dată.
Responsabilitatea unei posibile stari de panică în rândul populației vă aparține în totalitate. Mergeți domnule la spital să vedeți stocurile, să verificați depozitele, vorbiți cu angajații…ÎNCETAȚI SĂ MAI CREAȚI PANICĂ ÎN BRĂILA ȘI NU MAI LANSAȚI FAKE NEWS!!! DEMISIA BOBOC, DEMISIA DĂNĂILĂ!”.

Postări asemănătoare

Dan Barna (USR): Reprezint o generație care s-a decis să conteze și politic (VIDEO)

Reperul

Ștefan Baltă: Opoziție serioasă la Galați nu există!

Sorin Rugină

Dănăilă: CUP Dunărea intimidează abonații

Reperul