Reperul
Administratie Braila Galati Interviu Politic

RĂZBOIUL DECLARAȚIILOR: George Stângă (PNL) vs. Mihai Tudose (PSD)

Pe măsură ce proiectul Podului peste Dunăre se apropie de final, apar și declarații ale unor oameni politici care urmăresc să puncteze electoral în perspectiva alegerilor ce vor avea loc în 2024. Deputatul George Stângă, președintele PNL Galați, este sigur că la alegerile din 2024 va reuși să-i convingă pe gălățeni să-i acorde votul datorită marilor proiecte care au fost sau urmează să fie implementate de către PNL, atât în Galați, cât și în regiune. Invitat la Reperul TV, George Stângă a declarat că Podul Suspendat peste Dunăre, se datorează implicării, susținerii și promovării Partidului Național Liberal.

Ne putem lăuda în 2024 cu cele mai mari investiții aduse vreodată de vreo formațiune politică în Galați și putem vorbi despre toate proiectele susținute, promovate sau inițiate de Partidul Național Liberal, din 2019 de când a avut premierul României și până în ziua de astăzi. Putem vorbi de Podul Suspendat peste Dunăre care la momentul intrării Partidului Național Liberal la guvernare nu avea decontată nicio factură. (…)Eu vorbesc de documente. Prima cerere de plată a fost decontată de un guvern PNL și a fost un proiect continuat și promovat de Partidul Național Liberal. Eu nu o să neg că domnul Tudose a semnat contractul, dar de la semnat și până la finalizarea obiectivului este o perioadă destul de îndelungată”, a declarat George Stângă.

În replică, europarlamentarul brăilean Mihai Tudose, fost premier al României, a comentat în exclusivitate pentru Reperul.ro: „Am luat act de declarațiile domnului Stângă referitoare la dezvoltarea zonei Galați – Brăila, în special datorită lui și a liberalilor. Nu pot comenta foarte mult pentru că nu sunt psihiatru…”.

Președintele PNL Galați a mai menționat o serie de obiective care “se datorează implicării, susținerii și promovării Partidului Național Liberal”: “Centura Ocolitoare a municipiului Galați, Drumul Expres Galați-Brăila care va face legătura cu podul și care în perspectivă ne dorim să facă legătura și cu Autostrada Soarelui. (…) Dumnealor (n.r. Costel Fotea, președintele CJ Galați și echipa PSD) sunt liberi să spună ce vor, eu sunt doar acoperit de documente. Avem Centura Ocolitoare a municipiului Tecuci care va fi finalizată și dată în folosință la începutul lunii octombrie, avem realizarea podului nou de la Cosmești și s-a desemnat deja câștigătorul licitației pentru partea de proiectare și execuție a lucrărilor. Avem modernizarea drumurilor naționale din județul Galați și, din evaluarea mea, avem aproape 100 km de drumuri naționale care au fost modernizate din 2019 și până în ziua de astăzi, perioadă în care PNL a dat premierul și să nu uităm că avem Programul Național de Investiții «Anghel Saligny» care este o gândire a PNL, pus în aplicare de PNL, inițiat de PNL. Nimeni nu-și poate asuma din România Planul Național de Investiții al României și aici vorbim de 65 de miliarde de lei care vor intra în infrastructura localităților din România”, a mai declarat la Reperul TV, George Stângă, președintele PNL Galați.

Postări asemănătoare

Concurs cu premii în bani pentru şcolile din Galaţi: „Fii activ! Colectează selectiv!”

Reperul

Liderul PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa: „România a primit ieri, 2 decembrie, prima tranșă de 1,89 miliarde euro din PNRR”

Reperul

Senatorul USR George Dîrcă: ArcelorMittal vinde combinatul de la Galaţi şi pentru că guvernele nu au dezvoltat infrastructura

Reperul