Reperul
Braila Eveniment

Razie de amploare la Brăila

Polițiștii și jandarmii au organizat 10 acțiuni pentru prevenirea și descurajarea faptelor comise cu violență, a situațiilor de risc și pentru combaterea consumului de droguri. Oamenii legii au intervenit la 34 de evenimente, 29 dintre acestea fiind sesizate prin apel SNUAU 112.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 107 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 34.515 de lei, iar ca măsură complementară aceștia au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 3 permise de conducere și 5 certificate de înmatriculare.

„În intervalul orar 16:00-05:00, în cadrul acțiunii BLOCADA, desfășurată în sistem integrat, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Biroul Ordine Publică, Serviciul pentru Acțiuni Speciale, Serviciul Rutier și Biroul Rutier împreună cu jandarmi au desfășurat o acțiune de amploare pe raza municipiului Brăila, pentru prevenirea și descurajarea faptelor comise cu violență inclusiv de grupări infracționale, a situațiilor de risc și pentru combaterea consumului de droguri.

Astfel, au fost legitimate 183 de persoane și controlate 67 de vehicule, iar 21 dintre persoanele legitimate au fost conduse ulterior la sediul poliției. Polițiștii au aplicat și 3 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.885 de lei și au reținut 2 certificate de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare”, informează I.P.J. Brăila.

Postări asemănătoare

Reținută după ce a fost prinsă că fura de la bătrâni

Maria Vlad Romaniţă

Incendiu de vegetație aproape de vamă

Reperul

Încă 47 de pacienți confirmați cu COVID-19 în week-end, la Brăila

Reperul