Reperul
Eveniment Galati

Razie pe șosele!

Pe 1 mai a avut loc o amplă acțiune preventivă și de control a  poliției rutiere gălățene, care a scos radare și echipaje pe toate drumurile naționale și județene. 11 echipaje de poliție au fost pe șoselele județului pentru a-i aștepta pe gălățenii care se întorceau din minivacanța de 1 mai,  sau de la  iarbă verde .

 

Cazurile de șoferi indisciplinați nu au întârziat să apară.  În aproximativ o ora, trei șoferi gălățeni au rămas fără permis pentru că au depășit linia continuă pe DN 25 , la ieșirea din localitatea Sendreni, exact acolo unde acum trei săptămâni  a avut loc un tragic accident soldat cu trei morti .

 

Pe  DN 25, aproape de localitatea Vasile Alecsandri, un șofer a fost prins având 131 km pe ora în mașina în care avea și 6 persoane, printre care și un copil mic. ,,Acțiunea a avut rolul de a crește vizibilitatea structurilor de poliție rutieră și a avut loc între orele 14 și 22. Au fost constatate și o serie de încălcări ale legislației în vigoare, ne referim aici la depășiri neregulamentare, depășirea limitei legale de viteză  sau consum de alcool “, a declarat cms şef Bogdan Carp, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Galaţi.

 

Cei care au depășit neregulamentar au primit 540 lei amendă și au rămas o lună fără permis iar tânărul care avea în bord 131 km /h  pe un drum național a primit 1450 lei amendă pentru că a depășit cu 40 km/h viteza legală și avea mai mult de 5 persoane in mașină. La finalul acțiunii s-au dat amenzi de 30.410 lei, 15 permise au fost reţinute în vederea suspendării şi s-a constatat şi o infracţiune legată de consumul de alcool.

Postări asemănătoare

Accident cu trei victime în Galați

Maria Vlad Romaniţă

Spargere la sediul societății ”Apă Canal”

Maria Vlad Romaniţă

A dat o spargere în Galați apoi s-a ascuns la o stână

Maria Vlad Romaniţă