Reperul
Alegeri Eveniment Politic

Rectorul Lucian Georgescu: “mi-am exprimat dorința să candidez la Senat”

Niciun partid politic nu și-a făcut încă publică lista cu gălățenii care vor candida pentru un fotoliu de deputat sau senator la alegerile din 6 decembrie. Cu toate acestea, din ce în ce mai des, apar nume despre potențialii candidați. Unul dintre ele este cel al rectorului Universității ”Dunărea de Jos”, prof. dr. ing. Lucian Puiu Georgescu. Domnia sa a confirmat zvonurile care circulă în mediul politic și a declarat în cadrul emisiunii Reperul TV că vrea să devină senator.

”În fiecare adevăr este o poveste și în fiecare poveste este un adevăr. Eu mi-am exprimat intenția de a candida. Modul în care se judecă potențiala mea contribuție la bunul mers al lucrurilor, valoarea mea, experiența pe care o am, dacă se va considera că merit și sunt o persoană care merită încrederea, voi fi propus. În acest moment, adevărul este că mi-am exprimat dorința să candidez la Senat”, a declarat prof. dr. ing. Lucian Puiu Georgescu.

Fost ministru al Cercetării și Inovării și secretar de stat în cadrul aceluiași minister, rectorul Universității ”Dunărea de Jos” a mai precizat că dacă va candida la alegerile parlamentare din 6 decembrie, va reprezenta Partidul Social Democrat, chiar dacă unele voci susțin că și liberalii gălățeni i-au făcut o ofertă electorală. ”A fost un zvon”, a preferat să comenteze Lucian Puiu Georgescu.

Dacă va convinge decidenții social-democrați gălățeni să-l treacă pe un loc eligibil, dar și dacă electoratul îi va acorda votul și va fi ales senator, Lucian Puiu Georgescu își va putea păstra și funcția de rector al Universității ”Dunărea de Jos”. Cele două funcții nu sunt incompatibile, ci complementare.

Postări asemănătoare

Război total între șeful CJ Brăila, prefect și liberali

Reperul

Mihai Tudose: Documentația pentru podul peste Dunăre este ”în termen”

Reperul

(VIDEO) CRISTACHE (PMP), DESPRE STÂNGĂ (PNL): NU POȚI SĂ AI ÎNCREDERE ÎN EL NICI CÂT NEGRU SUB UNGHIE

Sorin Rugină