Reperul
Eveniment

Registratura Judecătoriei Galați a fost mutată într-un spațiu nou

* Registratura Judecătoriei Galați, care funcționa la demisolul Palatului Justiției, se află acum la camera P9 a clădirii *

Judecătoria Galaţi a inaugurat în această săptămână noul Centru de primire documente (Registratura) situat la parter, camera P9. În încăperea spaţioasă şi proaspăt renovată îşi va desfăşura activitatea personal suficient pentru deservirea rapidă a avocaţilor, consilierilor juridici şi justiţiabililor, obiectivul urmărit fiind eliminarea totală a cozilor. Registratura Judecătoriei Galaţi nu îşi va mai desfăşura activitatea în spaţiul vechi şi impropriu de la demisol“, a anunțat Biroul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Curţii de Apel Galaţi.

Conform aceleiași surse, consultarea dosarelor şi solicitarea ori eliberarea de copii simple/legalizate ale hotărârilor sau altor acte se face direct la Arhiva civilă sau penală a Judecătoriei Galaţi (la demisol), fără a mai trece pe la Registratură.

În ceea ce priveşte Tribunalul Galaţi şi Curtea de Apel Galaţi, toate solicitările publicului se adresează în continuare centrelor de relaţii cu publicul corespunzătoare: Curtea de Apel – camera P3, Tribunal – camera P25, parter.

Postări asemănătoare

Rata de infectare cu COVID-19 a depășit 6 la mie, la Brăila

Reperul

11 cadre medicale amendate pentru că nu purtau mască. Două spitale sancționate pentru anchete epidemiologice întârziate

Maria Vlad Romaniţă

Acuzații de hărțuire în școală

Maria Vlad Romaniţă