Reperul
Eveniment

Registratura Judecătoriei Galați a fost mutată într-un spațiu nou

* Registratura Judecătoriei Galați, care funcționa la demisolul Palatului Justiției, se află acum la camera P9 a clădirii *

Judecătoria Galaţi a inaugurat în această săptămână noul Centru de primire documente (Registratura) situat la parter, camera P9. În încăperea spaţioasă şi proaspăt renovată îşi va desfăşura activitatea personal suficient pentru deservirea rapidă a avocaţilor, consilierilor juridici şi justiţiabililor, obiectivul urmărit fiind eliminarea totală a cozilor. Registratura Judecătoriei Galaţi nu îşi va mai desfăşura activitatea în spaţiul vechi şi impropriu de la demisol„, a anunțat Biroul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Curţii de Apel Galaţi.

Conform aceleiași surse, consultarea dosarelor şi solicitarea ori eliberarea de copii simple/legalizate ale hotărârilor sau altor acte se face direct la Arhiva civilă sau penală a Judecătoriei Galaţi (la demisol), fără a mai trece pe la Registratură.

În ceea ce priveşte Tribunalul Galaţi şi Curtea de Apel Galaţi, toate solicitările publicului se adresează în continuare centrelor de relaţii cu publicul corespunzătoare: Curtea de Apel – camera P3, Tribunal – camera P25, parter.

Postări asemănătoare

16 focare de pestă porcină în Brăila

Reperul

Coadă la plata taxelor și impozitelor locale

Maria Vlad Romaniţă

Amenințări și scandal în trafic

Maria Vlad Romaniţă