Reperul
Administratie Galati

Regulamentul pentru gospodărirea orașului, transmis asociațiilor de proprietari

* Materialele vizează asigurarea și păstrarea curăţeniei și ordinii, buna gospodărire și respectarea normelor de igienă *

Primăria municipiului Galați anunță că a transmis asociațiilor de proprietari, pentru buna informare a cetățenilor, o serie de materiale informative privind Regulamentul care stabilește noile măsuri pentru gospodărirea orașului, adoptat prin HCL nr. 260, din data de 24.04.2018. Materialele transmise fiecărei asociații de proprietari sunt: Regulamentul privind stabilirea unor măsuri pentru gospodărirea municipiului Galați (două exemplare), Ghidul cetățeanului civilizat (patru exemplare) și afișe (două exemplare), a comunicat municipalitatea.

Prin acest demers, Primăria Galați dorește ca asociațiile de proprietari să-și dea concursul pentru informarea corectă a cetățenilor și să afișeze materialele furnizate în locuri vizibile și ușor accesibile tuturor locatarilor. “Regulamentul stabilește obligaţiile și răspunderile care revin autorităţilor administraţiei publice locale, instituţiilor publice, agenților economici, asociaţiilor de proprietari/locatari, celorlalte persoane juridice, precum și cetăţenilor, pentru buna gospodărire a municipiului Galați. Asigurarea și păstrarea curăţeniei și ordinii pe teritoriul municipiului, buna gospodărire a acestora și respectarea normelor de igienă constituie o obligaţie fundamentală a autorităţilor administraţiei publice locale, instituţiilor publice, agenților economici și altor persoane juridice, precum și cetăţenilor”, a informat Primăria.

Postări asemănătoare

Lucrare amplă de izolare termică a Şcolii 22 din Galaţi. Valoarea proiectului – 2,7 milioane de lei

Reperul

Lot complet de minibuze în parcul auto al Transurb

Reperul

La Buletine va fi deschis sâmbătă și duminică, în zilele referendumului

Maria Vlad Romaniţă