Reperul
Eveniment Galati

Relațiile cu publicul sunt suspendate la Primăria Galați. 30 de angajați sunt infectați cu noul coronavirus

noutati braila

Măsura este luată pentru 14 zile și are scopul de a limita răspândirea bolii atâta vreme cât în ultimele zile, din ce în ce mai mulți angajați ai Primăriei au fost confirmați cu noul coronavirus.  

”S-a luat această măsură pentru a preveni răspândirea infectării cu noul coronavirus, având în vedere că mai mulți colegi de-ai noștri, salariați, au fost confirmați ca fiind infectați. S-a decis suspendarea activității de relații cu publicul pentru următoarele două săptămâni. Solicitările oamenilor pot fi în continuare transmise în format electronic și facem mențiunea că e posibil să apară ceva întârzieri în procesarea acestor documente. Colegii confirmați se află în izolare la domiciliu, cei mai mulți sunt asimptomatici. Sunt trei compartimente din Primăria Galați unde în acest moment activitatea este suspendată ca urmare a apariției confirmării unor cazuri, ceilalți colegi au intrat în izolare la domiciliu. În jur de 30 de persoane sunt confirmate cu boala”, a declarat Petrica Pațilea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Galați.

Anchetele epidemiologice în cazul acestui focar nou nu s-au încheiat.

”În cadrul Primăriei Galați au fost confirmați cu noul coronavirs mai mulți angajați din același serviciu. S-au identificat persoanele angajate, contacte ale acestor salariați, toți sunt plasați în izolare sau în carantină la domiciliu, biroul respectiv a fost dezinfectat urmează finalizarea anchetelor epidemiologice ce sunt în derulare“, a explicat Ani Nistor, purtător de cuvânt la Direcția de Sănătate Publică Galați.

Sesizările și solicitările pot fi depuse în continuare în format electronic (sesizări@primariagalati.rohttps://cu.primariagalati.ro/Urbanism/#), cu mențiunea că pot apărea întârzieri în procesarea documentelor.

Postări asemănătoare

Doi polițiști brăileni au murit carbonizați în mașina de serviciu

Reperul

Încă 500 de doze de vaccin anti COVID 19 au sosit astăzi la Brăila

Reperul

Traficant de carne vie, reținut

Maria Vlad Romaniţă