Reperul
Eveniment

Restricții de trafic pe Siderurgiștilor

În vederea executării lucrărilor din cadrul proiectului „Modernizare linii tramvai și carosabil străzile Siderurgiștilor și 1 Decembrie 1918″, Primăria municipiului Galați informează că se impun o serie de restricții de trafic, astfel:

– în perioada 08.03.2021 – 30.03.2021, traficul rutier va fi restricționat pe str. Siderurgiștilor, sensul de mers către Inelul de Rocadă, pe tronsonul cuprins între str. Doja și str. Brăilei; rutele ocolitoare recomandate pe durata închiderii acestui tronson sunt:

1. str. Brăilei – str. Prelungirea Brăilei – str. Gheorghe Asachi – str. Anghel Saligny (tur – retur);

2. str. Brăilei – str. Prelungirea Brăilei – str. Neajlov – str. Gheorghe Asachi (doar pe direcția de mers către str. Gheorghe Asachi).

– pe partea dreaptă a bdului Siderurgiștilor, pe tronsonul cuprins între str. Brăilei şi str. Gheorghe Doja, pe direcția de mers către Piața Energiei, traficul rutier se va desfășura ca în prezent, doar pe o singură direcție;

– tronsonul de stradă cuprins între str. Anghel Saligny și Piața Energiei, aflat momentan în lucru, va fi redeschis circulației autovehiculelor până pe 8.03.2021.

Instalația de semaforizare din intersecția dintre bdul Siderurgiștilor și str. Anghel Saligny va fi repusă în funcțiune după finalizarea lucrărilor la calea de rulare a tramvaiului.

Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier conducătorii auto și pietonii sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor.

Reprezentanții Primăriei Galați atrag atenția că mutarea sau deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc.), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare.

Postări asemănătoare

Scrisoare deschisă de la foștii lideri ai studenților din Galați: Condamnăm cu fermitate abuzurile și presiunile președintelui Senatului Universității

Reperul

Spărgători trimiși după gratii

Maria Vlad Romaniţă

Urmărire ca-n filme după o mașină condusă de un șofer băut și fără permis

Maria Vlad Romaniţă