Reperul
Eveniment Galati

Reținut după ce a luat în spațiu, contracost, aproape 1.500 de cetățeni moldoveni

* Pentru ca a mințit autoritățile, bărbatul este cercetat pentru fals în declaraţii *

Poliţiştii din cadrul Serviciului Ordine Publică au efectuat o percheziţie domiciliară la adresa unui bărbat de 43 ani, din Galaţi, bănuit de săvârşirea infracţiunii de fals în declaraţii, în formă continuată. În perioada 2016-2017, acesta ar fi făcut, în nenumărate rânduri, declaraţii necorespunzătoare adevărului în faţa funcţionarilor din cadrul Serviciului Public Comunitar de Evidenţa Persoanelor Galaţi, completând formularul prin care primea în spaţiu, la adresa unde locuia, cetăţeni din Republica Moldova. În schimbul obţinerii de foloase materiale, bărbatul ar fi facilitat, în acest mod, obţinerea domiciliului scriptic, în municipiul Galaţi, unui număr de 1.489 cetăţeni moldoveni.

Cu ocazia percheziţiei domiciliare, poliţiştii au ridicat mai multe documente şi înscrisuri, precum şi sumele de 2.795 de euro şi de 700 lei.

Persoana în cauză a fost reţinută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, poliţiştii efectuând în continuare cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de fals în declaraţii, în formă continuată.

Postări asemănătoare

Incendiile de vegetație au făcut prăpăd în ultimele două zile

Maria Vlad Romaniţă

Vânt puternic în Galați și Brăila

Reperul

Om al străzii mort de frig

Maria Vlad Romaniţă