Reperul
Eveniment Galati

Reținut pentru că și-a agresat copilul și fosta concubină

Un individ, extrem de agresiv, a fost reținut de polițiștii din localitatea gălățeană Rădești, noaptea trecută. Bărbatul în vârstă de 41 de ani nu a acceptat despărțirea de fosta iubită, iar vineri seară a mers la locuința acesteia și a provocat un scandal monstru. Nu a încetat cu jignirile, ba chiar a sărit la bătaie la fosta concubină și la fiul lor. Femeia a reușit să sune la 112.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului,  unde, după primele verificări,  au stabilit că în cursul serii, în jurul orei 20.50, bărbatul în cauză ar fi pătruns fără drept în locuința fostei sale concubine și ar fi încercat să o agreseze fizic. În conflict ar fi intervenit fiul lor minor, de 12 ani, pe care bărbatul l-ar fi tăiat cu un ciob de sticlă,  în zona antebrațului stâng. 

Între timp,  la domiciliul femeii ar fi ajuns și fratele acesteia, care, de asemenea, ar fi fost lovit de agresor cu un pahar, în zona capului. La scurt timp după producerea incidentului, polițiștii l-au depistat pe bărbatul în cauză, pe raza comunei Băneasa, și l-au reținut,  pentru 24 de ore. În cursul zile, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, cu propunere de arestare preventive”, informează I.P.J. Galați.

Postări asemănătoare

Accident pe DN 25

Maria Vlad Romaniţă

Șofer de autocar mort în timp ce repara aerul condiționat

Maria Vlad Romaniţă

Șoferul BMW-ului urmărit aseară pe străzile Galațiului a fost reținut. El avea permisul suspendat

Maria Vlad Romaniţă