Reperul
Braila Eveniment

Reținut pentru tentativă la viol și violare de domiciliu

Un individ de 32 de ani, din județul Brăila, a ajuns după gratii pentru că a încercat să violeze o bătrână de 74 de ani.

„Din primele cercetări a reieșit faptul că, la data de 20 februarie a.c., în jurul orei 20:00, un bărbat, ar fi pătruns în locuința femeii și i-ar fi propus să întrețină raporturi sexuale cu acesta, iar, în urma refuzului femeii, bărbatul ar fi bruscat-o, aceasta reușind să fugă și să ceară ajutor vecinilor. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În urma verificărilor efectuate, în cursul zilei de ieri, 21 februarie, polițiștii l-au depistat și identificat pe bărbatul în cauză, fiind vorba de un brăilean, de 32 de ani, din comuna Râmnicelu, acesta fiind reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la viol și violare de domiciliu.
Astăzi, 22 februarie, instanța a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila și a dispus față de bărbat, măsura arestării preventive, pentru 30 de zile. Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Brăila”, informează I.P.J. Brăila.

Postări asemănătoare

120 de pietoni indisciplinați amendați de polițiștii brăileni într-o singură zi

Reperul

Accident mortal la Ivas. O femeie de 55 de ani, pasageră într-o maşină, a decedat în urma impactului cu un alt autoturism

Maria Vlad Romaniţă

Tecucean reținut după ce a dat 5 spargeri

Maria Vlad Romaniţă