Reperul
Eveniment Galati

Reținut pentru ucidere din culpă și conducere cu permisul anulat

Un bărbat de 37 de ani, din satul gălățean Călmățui a fost reținut pentru 24 de ore după ce a produs un accident mortal. Individul, deși avea permisul de conducere anulat, a urcat la volan. A luat în mașină și un consătean, în vârstă de 56 de ani. La un moment dat, șoferul a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un cap de pod. Pasagerul din dreapta a decedat pe loc.

„În data de 2 iunie 2024, în jurul orelor 00:20, un bărbat în vârstă de 37 ani, din satul Călmățui, comuna Grivița, județul Galați, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 254, în interiorul localității Grivița, ar fi pierdut controlul direcției de mers și ar fi intrat într-un cap de pod.

În urma accidentului, pasagerul de pe locul din dreapta-față al autoturismului, un bărbat de 56 ani, din sat Grivița, comuna Grivița, județul Galați, a decedat din cauza rănilor survenite. Imediat după producerea evenimentului rutier, conducătorul auto a refuzat prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au stabilit că acesta are permisul de conducere anulat.

În urma administrării probatoriului în cauza penală, în data de 7 iunie 2024, față de conducătorul auto s-a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca în data de 8 iunie a.c., să fie prezentat la Judecătoria Liești, în vederea luării unei măsuri preventive”, informează I.P.J. Galați.

Postări asemănătoare

Galațiul va avea două acceleratoare de particule pentru tratarea cancerului

Reperul

Ionuț Pucheanu, despre alegerea primarului în două tururi de scrutin: Bucuroși le-om duce toate!

Reperul

(VIDEO) Fierbe Dunărea!

Maria Vlad Romaniţă