Reperul
Eveniment Galati

Revelion pe stil vechi în campusul studențesc din Galați

* Studenții din Republica Moldova au organizat petrecerea mai devreme deoarece sunt în sesiune și unii dintre ei încep luni examenele *

Petrecere în campusul studențesc Alexandru Ioan Cuza din Galați. Studenții din Republica Moldova s-au distrat la Revelionul pe stil vechi pentru că unii dintre ei sunt în sesiune și luni au primele examene. De aceea au cam furat un pic startul. Dar asta nu i-a împiedicat să se distreze toată noaptea.

Petrecerea a avut și o tematică – fiecare s-a costumat într-un personaj din cinematografia mondială. Nu au lipsit Superman, Darth Vader, Dănilă Prepeleac sau Wednesday Addams. Pennywise, din horrorul It, nu a lipsit nici el. Studentului Ciprian Dragu, cel care îl întruchipa, i-au luat aproape două ore și bunăvoința unor colege ca să poată fi machiat. Studenții au avut și invitați. Este vorba despre un student la Medicină în Galați, din Yemen, îmbrăcat în costum național, care a adoptat și el Revelionul pe stil vechi.

Dintre cei aproximativ 600 de studenți din Republica Moldova care învață la Universitatea Dunărea de Jos din Galați, peste 200 au preferat să-și petreacă sărbătorile de iarnă pe stil vechi în căminele studențești, împreună cu prietenii. Horele s-au ținut lanț și doar miezul nopții și destuparea sticlelor de șampanie a dat răgaz DJ-ului.

Postări asemănătoare

Află ce număr de locuri la buget scoate la bătaie Universitatea „Dunărea de Jos” la admiterea din acest an

Reperul

Poliția Locală începe, mâine, controalele de Mărțișor. Amenzi pentru comercianţii ilegali

Maria Vlad Romaniţă

Incendiu de la o lumânare într-un apartament din Galaţi

Maria Vlad Romaniţă