Reperul
Administratie Eveniment Galati Galati Social

Revelionul Pensionarilor: Biletele vor fi puse în vânzare pe 27 decembrie la Teatrul Muzical

* Revelionul Pensionarilor va avea loc tot la Patinoar, unde vor fi 1.150 de locuri disponibile, iar prețul unui bilet va fi de 80 de lei *

Revelionul Pensionarilor are loc și anul acesta la Galați. Evenimentul se va desfășura la Patinoarul Artificial Dunărea, unde vor fi 1.150 de locuri disponibile, a anunțat Primăria. Intrarea la petrecere se va face începând cu ora 20:00.

”În noaptea dintre ani, persoanele care vor participa la Revelionul Pensionarilor se vor bucura de mai multe momente artistice. Organizatorii au pregătit un program artistic care va cuprinde un spectacol susținut de Formația Meteor din Iași, colinde, obiceiuri și tradiții de Anul Nou”, a informat municipalitatea.

Un bilet pentru o persoană la Revelionul Pensionarilor va costa 80 de lei. ”Primăria municipiului Galați anunță că, joi, 27 decembrie 2018, începând cu ora 8:00, la casieria Teatrului Național de Operă și Operetă ”Nae Leonard”, vor fi puse în vânzare biletele pentru evenimentul Revelionul Pensionarilor”, a precizat administrația locală.

Conform aceleiași surse, vor putea să cumpere bilete persoanele a căror pensie nu depășește valoarea salariului minim pe economie. Doritorii trebuie să prezinte copii ale cuponului de pensie și cărții de identitate, cu precizarea că pe baza unui cupon de pensie pot fi obținute două bilete.

Revelionul Pensionarilor este organizat de Primăria municipiului Galați, în parteneriat cu Teatrul Național de Operă și Operetă ”Nae Leonard”, Fundația ”Andreiana Juventus” și Fundația ”Sportul Gălățean”.

Foto arhivă

Postări asemănătoare

Program de susținere a natalității. 15.000 lei de la stat pentru proceduri de fertilizare

Reperul

Conducea cu 183 km/h pe un sector de drum cu limitare la 90km/h! Ce sancţiuni a primit

Maria Vlad Romaniţă

Arestat preventiv pentru furturi în serie

Maria Vlad Romaniţă