Reperul
Social

Rezultate extraordinare pentru o echipă de robotică din Galați

Echipa de robotică „RoSophia”, reprezentată de un grup de elevi din Galați,  merge la Houston, în Statele Unite ale Americii.

Rezultate excepționale a obținut echipa de robotică RoSophia, afiliată Clubului Sophia Science și Centrului Județean de Excelență Galați, care a reușit să-i convingă pe jurați cu proiectul lor, într-o competiție de prestigiu care s-a desfășurat la Iași. Astfel, gălățenii RoSophia au câștigat premiul „Inspire 2” la etapa națională a concursului First Tech Challenge și vor reprezenta România la Campionatul Mondial din Houston, alături de echipele Ro2D2 (Ploiești, Colegiul Național „Mihai Viteazul”), AiCitizens (Focșani, Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza”) și Watt’s Up (Câmpulung, Colegiul Național „Dinicu Golescu”).

Echipa RoSophia a fost dublu premiată la etapa națională a Campionatului de Robotică First Tech Challenge: Inspire Award Winner 2 – calificați la Campionatul Mondial de Robotică; Finalist Alliance – 2nd Team Selected – calificarea și participarea în finala etapei naționale.

Postări asemănătoare

Legea ambroziei, promulgată

Reperul

Slujbe fără credincioși de Paștele blajinilor

Maria Vlad Romaniţă

Două noi cazuri de gripă în județul Galați

Maria Vlad Romaniţă