Reperul
Politic

Romulus Iaru, PMP: Dreapta a câștigat numai în formula de alianță

* Romulus Iaru spune că alianțele de dreapta s-au dovedit a fi mai puternice nu doar decât partidele de stânga, ci și decât alianțele de stânga *

Dreapta a câștigat numai în formula de alianță, reușind să se dovedească mai puternică astfel nu doar decât partidele de stânga, ci și decât alianțele de stânga, a declarat Romulus Iaru, secretar general adjunct al PMP și consilier județean din partea PMP în Consiliul Județean Galați.

“Dreapta a câștigat numai în formula de alianță. Dreapta n-a câștigat de una singură, partidul X din zona dreapta. (…) De fiecare dată când au făcut alianță, de fiecare dată au câștigat. Bine, dreapta a câștigat, într-o formă sau alta, și atunci când a ieșit USL-ul. Tot un fel de alianță era, dar a fost mai nenaturală. (…) Varianta alianțelor e o variantă câștigătoare la noi. Alianța pe partea dreaptă s-a demonstrat mult mai puternică, reușește să capaciteze mai mult decât alianțele pe partea stângă. Se pare că bazinul lor e mai îngust, dar mai disciplinat”, a afirmat Romulus Iaru, PMP.

Postări asemănătoare

N. Marin (Pro România): Pesediștii vor vota cu Mircea Diaconu

Reperul

George Dircă: Actuala clasă politică a reușit să demonizeze această profesie

Sorin Rugină

PMP Galați, somat să plătească datorii ale PP-DD!

Sorin Rugină