Reperul
Eveniment Galati

S-a dus la Poliția de Frontieră cu acte false și a cerut restituirea unui bolid

* După ce polițiștii au descoperit că actele sunt false, bărbatul a declarat că le primise prin curier din Ucraina și că nu știa că nu sunt autentice *

Cel care a dat dovadă de atâta tupeu este un bărbat de 42 de ani, cu dublă cetățenie, moldovenească și română, iar întâmplarea a avut loc la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Galați. Bărbatul s-a prezentat acolo și a cerut restituirea unui autoturism marca Porsche aflat în custodia Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Galați din anul 2016.

,,Bărbatul a depus la cererea de restituire o procură în original eliberată de un notar public din Ucraina, la care era anexată și o traducere în limba română și un certificat de înmatriculare eliberat în luna februarie 2018 de autoritățile ucrainene pe numele N. Petro.  Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare la autoritățile din Ucraina, în urma cărora a rezultat că procura este falsă. În urma celor constatate, bărbatul în cauză a declarat că a primit documentele prin curier din Ucraina și nu cunoștea că sunt false, intenția sa fiind să intre în posesia autoturismului pe care trebuia să îl restituie proprietarului. Menţionăm că autoturismul în cauză a fost indisponibilizat în anul 2016 la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Galați, deoarece a făcut obiectul unui litigiu”, a precizat sinsp. Mădălina Carp, de la STPF Galați.

Având în vedere cele constatate, polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de fals în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Postări asemănătoare

Bărbat în comă după ce a fost lovit cu o bâtă în cap

Maria Vlad Romaniţă

Deflagrație în centrul Galațiului, pe strada Roșiori

Maria Vlad Romaniţă

Al doilea caz de COVID 19 la Spitalul de Urgență Galați

Maria Vlad Romaniţă