Reperul
Eveniment Galati

S-a împușcat în cap cu pistolul de asomat porci

UPDATE: ”În momentul în care verifica un pistol de asomat porcii, arma i s-a descărcat accidental în cap și băiatul a decedat. S-a întâmplat în locuința proprie , se pare că era singur când verifica această armă și s-a auzit doar focul de armă, pocnitura. În momentul în care membrii familiei au intrat în casă, l-au găsit prăbușit într-o baltă de sânge. Pistolul de asomat a fost achiziționat legal anul trecut de pe un site de vânzări online. Intenționa să îl verifice ca să îl pregătesacă în perioada următoare pentru asomarea porcului, la Crăciun, probabil”, a precizat Maricel Gheoca, primarul comunei Ivești.

Deși  au fost chemate în ajutor echipaje medicale, dar și elicopterul SMURD, din păcate, pentru tânăr nu s-a mai putut face nimic.

”Am primit o solicitare pentru un bărbat în vârstă de 35 de ani cu plagă împușcată arcadă sprâncenară dreaptă. Din păcate, bărbatul a suferit leziuni incompatibile cu viața și a fost declarat decedat la locul solicitării“, a declarat dr. Sorina Munteanu, din cadrul UPU SMURD Galați.

”Polițiștii au mers imediat la fața locului unde au identificat un bărbat de 35 de ani din comuna Ivești în stare de inconștiență și care ulterior a decedat. În urma primelor verificări a rezultat că acesta s-ar fi autoaccidentat încercând să verifice funcționabilitatea unui pistol de asomare“, a declarat cms.șef Gabriela Costin, purt. de cuv. IPJ Galați. Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru a se stabili concret care sunt circumstanțele în care s-a petrecut fapta. În cauză s-a deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.

S-a întâmplat în acesta după-amiază, la Bucești, unde un bărbat de 36 de ani  a fost găsit mort în casă. Se pare că omul verifica un pistol de asomat pe care îl cumpărase anul trecut, când, accidental, s-a împușcat în cap. Deși a fost chemat în sprijinul său și elicopterul SMURD, bărbatul a decedat.

Postări asemănătoare

Premierul a venit la Galați într-o vizită politico-administrativă

Maria Vlad Romaniţă

Brăila | Accident mortal la Vultureni. Un nou-născut și un adult au murit

Reperul

A murit Alexandru Jula. Cantautorul era internat de pe 28 mai în Reanimarea Spitalului Judeţean