Reperul
Eveniment Galati

S-a înjunghiat în fața ușii pentru că soția nu l-a primit în casă

Un bărbat de 51 de ani, din Galați, s-a omorât în fața ușii apartamentului  unde locuia. Bărbatului tocmai îi expirase ordinul de protecție și a vrut să-și vadă familia. Nu a fost primit în casă de soție și de cei doi copii minori, de frică. Când au văzut că omul insistă să intre, au sunat la 112. Nimeni nu l-a crezut pe bărbat când a spus că își va lua viața.

”Colegii mei au fost direcționați să intervină la o adresă unde era reclamat un scandal în familie. Când au ajuns acolo, au  găsit în fața apartamentului un bărbat căzut. Lângă acesta era un cuțit cu urme de sânge. Jandarmii au verificat dacă are puls și au început manevrele de resuscitare până la sosirea echipajului de la Ambulanță. De fapt, bărbatul venise acasă să intre în apartament, acesta a bătut în ușă, iar familia nu i-a deschis. Soția și cei doi copii minori susțin că nu i-au deschis ușa pentru că acesta era cunoscut a avea un comportament agresiv. Nu au crezut când a spus că își va înfige cuțitul în inimă“, a precizat lt. Cătălin Bădin, purt. de cuv. IJJ Galați.

Din păcate, după zeci de minute de resuscitare, omul a murit.

”Pacientul este decedat, este un stop cardio-respirator, în urma unei plăgi înjunghiate la nivelul toracelului anterior drept, în urma unui conflict familial”, a explicat dr. Carmen  Turcu, din cadrul SAJ Galați .

Politistii vor deschide în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Postări asemănătoare

Elev de 17 ani bătut în curtea Colegiului Național “Nicolae Bălcescu” din Brăila

Reperul

Tânăr de 16 ani mort într-un accident rutier produs de un individ beat și fără permis

Reperul

Bere pe șosea la Cosmești, după ce un TIR a luat o curbă cu viteză – VIDEO

Maria Vlad Romaniţă