Reperul
Alegeri Politic

S-a refăcut tripleta Durbacă – Ciucă – Picu Roman

După o bună perioadă în care au avut opinii politice diferite, Eugen Durbacă, Bogdan Ciucă și Picu Apostol Roman fac din nou echipă. De această dată, sub ”umbrela” Partidului Puterii Umaniste. Contactați telefonic de reporterii Reperul.ro, atât Eugen Durbacă, liderul formațiunii politice, cât și notarul Bogdan Ciucă au declarat că sunt optimiști și că au încredere că vor obține un scor bun la alegerile din toamnă.

”Îmi doresc extrem de mult să refac împreună cu Bogdan Ciucă și Picu Apostol Roman tripleta care a obținut la alegerile din 2004, în cadrul Partidului Umanist de atunci, un scor de aproape 20%. Purtăm discuții cu viceprimarul Picu Apostol Roman ca în perspectivă să se alăture acestei echipe, conștient fiind că vom scoate un scor onorabil”, a declarat Eugen Durbacă. ”Proiectul acesta poate fi extrem de prolific, ținând cont de asocierea unor oameni cu experiență în politică și în administrația locală, în virtutea vremurilor  în care tripleta Durbacă – Ciucă – Picu Roman a scos un scor extraordinar, într-un timp foarte scurt și mă refer atât la alegerile din 2004, cât și la cele din 2008”, a subliniat Bogdan Ciucă.

În ceea ce-l privește pe viceprimarul Galațiului, Picu Apostol Roman, acesta a declarat că, deocamdată, poartă discuții cu conducerea Partidului Puterii Umaniste Galați, iar la finalul mandatului cel mai probabil se va alătura echipei partidului. ”Este adevărat că port discuții atât cu domnul Durbacă, cât și cu Bogdan Ciucă, iar pentru Legislativul viitor cred că voi avea o susținere semnificativă din partea lor și din partea cetățenilor. La momentul acesta înțeleg că trebuie să-mi duc mandatul de viceprimar la bun sfârșit, iar în perspectivă să mă alătur echipei Partidului Puterii Umaniste din Galați”, a susținut pentru Reperul.ro, Picu Apostol Roman.

Postări asemănătoare

Iohannis: Războiul cu PSD nu s-a terminat. Urmează bătăliile pentru prezidențiale, locale și parlamentare

Reperul

Deputatul Antoneta Ioniță a fost ales vicelider al Grupului PNL din Camera Deputaților

Reperul

Dacă managerul Spitalului Județean Brăila demisionează, liberalii îl pot înlocui imediat

Reperul