Reperul
Administratie Galati

S-au încheiat lucrările la canalul colector de pe Faleza Inferioară a Dunării

* Acum se lucrează la aducerea terenului la starea inițială, astfel încât să se poată circula normal și pe Faleza Inferioară *

Lucrările privind reabilitarea canalului colector de pe Faleza Inferioară a Dunării au luat sfârșit, a anunțat Primăria municipiului Galați. Lucrarea a făcut parte dintr-un proiect amplu de reabilitare a accidentului de teren de pe Faleza Superioară, din zona Elice, derulat de Servland S.R.L. Galați, în asociere cu Proexrom S.R.L Iași.

“În urma unei expertize s-a constatat că apele provenite din ploi, din canalizări, dar și din pânză freatică, în timp, au săpat și au dat naștere unor caverne pe lângă canalul colector. Lucrările efectuate acum au remediat aceste probleme, astfel încât apele să se retragă fără să mai afecteze structura de rezistență a drumului”, a comunicat Primăria.

Potrivit municipalității, acum se lucrează la aducerea la starea inițială a terenului care a fost afectat de lucrări. Constructorul dă asigurări că, în mai puțin de două săptămâni, se va circula normal și pe Faleza Inferioară.

Valoarea acestui contract este de 4.129.497 lei, fără T.V.A.

Postări asemănătoare

Alarmant: Gigacaloria ar putea costa peste 700 de lei la iarnă!

Reperul

Seră de plante exotice la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii

Reperul

Brăila a rămas cu un singur subprefect

Reperul