Reperul
Eveniment Galati

S-au luat la bătaie după ce s-au șicanat în trafic

Incidentul s-a petrecut în zona stației de autobuz din Țiglina 1. Protagoniștii sunt doi șoferi care s-au șicanat în trafic, iar când nu au putut să-și mai controleze nervii, au oprit mașinile în mijlocul străzii și și-au rezolvat problema cu pumnii. La un moment dat, a intervenit un al treilea bărbat și cu greu a reușit să-i potolească pe cei doi scandalagii. Scenele violente au fost surprinse de camerele de supraveghere, dar și de un trecător, iar imaginile au fost văzute și de polițiști.

”În acest caz, până în prezent, l-am identificat pe unul dintre particpanti, un tânăr în vârstă de 24 de ani, din municipiul Galați, față de care s-a luat măsură sancționării contravenționale cu 1000 de lei pentru provocare ori participare efectivă la scandal în locuri sau localuri publice și cu amendă de 290 de lei pentru oprire neregulamentară”, a precizat ag. pp Ciprian Stoica, purt. de cuv. IPJ Galați.

Deocamdată polițiștii nu l-au identificat pe cel de-al doilea bătăuș și continuă cercetările pentru identificarea și sancționarea acestuia.

captură imagini amator/imagini camere Poliția Locală Galati

Postări asemănătoare

205 persoane confirmate cu COVID 19 la Brăila

Reperul

A venit la serviciu în timpul liber ca să fure motorină de la utilajul pe care lucrează – VIDEO

Maria Vlad Romaniţă

Impact cu mașina de poliție

Reperul