Reperul
Braila Eveniment

S-au răsturnat cu mașina și au rupt și parapetul de protecție al unui refugiu de tramvai – VIDEO

* Trei tineri din autoturism au ajuns la spital, din fericire cu răni uşoare *

Trei tineri din Brăila au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a dat de patru ori peste cap, rupând, pe traseu, și parapetul de protecție al unui refugiu de tramvai. Din fericire, în momentul respectiv, în stație nu se afla niciun călător.

Din primele cercetări se pare că de vină pentru accident este șoferul care a ajuns la spital. Martorii spun că circula cu viteză foarte mare pe Calea Călărașilor, dinspre Primărie spre Barieră când, la intersecția cu strada Grivița, nu a acordat prioritate unui taxi care traversa intersecția, l-a acroșat în partea din față, apoi autoturismul condus de tânăr s-a rostogolit de câteva ori, timp în care a rupt și parapetul de protecție al refugiului pentru tramvai din stația Concordia. Mașina s-a oprit, într-un final, la câteva zeci de metri de locul impactului.

Şoferul de 20 de ani al maşinii care s-a răsturnat și doi pasageri din autoturism, unul de 17 şi unul de 18 ani, au ajuns la spital, din fericire cu răni ușoare. Șoferul celeilalte mașini a scăpat fără nicio zgârietură.

În cauză continuă cercetările pentru stabilirea modului în care s-a produs accidentul.

Postări asemănătoare

Cum e sancționată apelarea abuzivă sau fără motiv la 112

Reperul

Polițist din Galaţi prins în timp ce lua mită

Femei lovite pe trecerea de pietoni

Reperul