Reperul
Economic

Saltempo a deschis al 17-lea magazin din rețea

* Unitatea este situată în Mazepa 1 și vine cu un concept nou, incluzând și o zonă cu mâncare gata preparată *

Saltempo a deschis miercuri cel de-al 17 magazin din rețeaua proprie. Situat în cartierul Mazepa 1, la parterul blocului R4 (zona Trei Star), unitatea vine cu un concept nou și cu o viziune cromatică schimbată.

În plus, pe lângă obișnuitele produse proaspete și pline de savoare cu care Saltempo și-a obișnuit clienții, aceștia vor putea găsi aici o zonă cu mâncare gata preparată pentru acasă. Cine e mai pofticios poate mânca și pe loc, în perimetrul special amenajat al magazinului.

Cu o suprafață de 150 mp, unitatea comercială are și un sector rezervat pentru “Delicii din tradiții”, noul brand de produse crud-uscate afumate lent, cu fum de fag, lansat de Saltempo în această toamnă.

Chiar din ziua deschiderii amatorii de oferte speciale au ocazia să se bucure de numeroasele promoții pe care producătorul gălățean le organizează în rețeaua sa.

Saltempo este lider local în procesarea cărnii de porc, vită, oaie și pasăre și distribuie produsele sale atât prin magazinele proprii în Galați și Brăila, cât și prin rețelele mari de retail.

Postări asemănătoare

Peste 1.700 de slujbe oferite la Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Maria Vlad Romaniţă

Tranzacție finalizată | Combinatul siderurgic de la Galați a trecut oficial în portofoliul Liberty Steel

Reperul

Alexandru Dănăilă, către CUP Dunărea: Care sunt pierderile de apă din 2017 şi cine le-a acoperit?

Sorin Rugină