Reperul
Administratie Galati

Şantierul Naval Damen Galaţi ȋşi continuă activitatea prin rotaţia personalului

Pe fondul pandemiei actuale ale cărei efecte continuă să se facă simţite ȋn toate domeniile de activitate, Şantierul Naval Damen Galați a decis să reducă efectivul forţei de muncă prezente ȋn şantier cu 50% pentru a asigura atât sănătatea şi siguranţa tuturor angajaţilor dar şi continuitatea activităţii companiei.

”Ȋn consecinţă, ȋncepând cu luni, 6 aprilie, 50% din efectivul şantierului ȋşi va continua activitatea zilnică iar 50% va intra ȋn concediu de odihnă sau şomaj tehnic.
Măsura se va aplica ȋn perioada 6 – 30 aprilie ȋn două etape, prin rotaţie, după cum urmează: 50% din personal merge la lucru iar 50% ȋn concediu de odihnă / şomaj tehnic, după care rolurile se inversează.

Această rotaţie de personal este o măsură necesară ȋn scopul menţinerii unui nivel de funcţionare a şantierului care să poată fi susţinut de un mediu de lucru sănătos dar şi pentru a respecta regulile şi dispoziţiile impuse de autorităţile române.

Avem ȋncredere că toate eforturile noastre contribuie la protejarea angajaţilor noştri dar şi a ȋntregii comunităţi locale asigurând totodată o dorită continuitate a activităţii companiei noastre”, precizează reprezentanții Șantierului Naval Damen Galați.

Postări asemănătoare

Tensiuni la societatea locală de transport în comun

Maria Vlad Romaniţă

Situaţia blocurilor pline de crăpături şi tasări, departe de a fi rezolvată

Maria Vlad Romaniţă

Comisarul european Corina Crețu clarifică situația “îndulcită” de PSD Brăila: Nu există un contract privind construirea podului cu sprijinul UE!

Sorin Rugină