Reperul
Social

Sărbătoare la Colegiul „Mihail Kogălniceanu”. Infopoint inedit pus în funcțiune

Astăzi se împlinesc 145 de ani de existență a Colegiului Național Mihail Kogălniceanu, iar cu ocazia acestui eveniment au fost inaugurat un infopoint, unde sunt prezentate istoria liceului dar și informații actuale.
„8 noiembrie, sărbătoare de suflet, la 145 de ani de la înființarea Colegiului Național ”Mihail Kogălniceanu” Galați, a reunit invitați de onoare: autorități locale, foști dascăli, absolvenți, colaboratori și profesorii, elevii prestigioasei instituții. La ceas aniversar s-a ”dezvelit” un Infopoint care ”vorbește”  cu mândrie despre istoria școlii, evidențiind momente de-a lungul axei timpului, cronlogic, din 1878 până-n prezent cu continuare în viitor. Secțiunile Infopoint-ului: profesori, elevi, proiecte, mesaje sunt doar câteva dintre opțiunile monografiei digitale care odată accesate exprimă prin imagini și descrieri Istoria acestei instituții.
 Suntem singura școala care are promovată istoria liceului folosind un Infopoint”, a spus Mădălina Popescu, directorul CNMK.

Postări asemănătoare

„Inimă de Copil”, în finala Campionatului De Bine cu proiectul „Un sat, Un copil”. Donează și ajută fundația să câștige o finanțare de 5.000 de euro!

Reperul

Succes al elevilor gălățeni la un concurs internațional de robotică | GALERIE FOTO

Reperul

Consiliul Național al Elevilor (CNE) propune promovarea orelor extracurriculare ținte pro-bono de profesorii de la clasă, ca rezolvare a crizei meditațiilor

Reperul