Reperul
Eveniment

Șarpe în oraș prins de jandarmi și eliberat pe malul râului Siret

Un șarpe de aproximativ doi metri a creat panică în rândul trecătorilor aflați vis-a-vis de Spitalul Județean de Urgență Galați. Speriați, oamenii au sunat la 112. Șarpele a fost capturat de către jandarmi și eliberat în mediul său natural.    

Astăzi, 21 iunie, în jurul orei 12:00, jandarmii aflați în misiune de menținere a ordinii publice pe raza Secției 3 Poliție Galați au fost direcționați de către operatorul 112 în cartierul Micro 18, vis-a-vis de Spitalul Județean de Urgență, unde mai mulți cetățeni au semnalat că în fața unei farmacii se află un șarpe foarte mare. 
Până la sosirea echipajului de jandarmerie, zona a fost izolată de către o patrulă de poliție, care nu au lăsat trecătorii să se apropie de reptilă. În momentul în care au sosit, jandarmii au constatat că șarpele era agitat, iar pentru capturarea lui au folosit un clește special. Reptila a fost îndepărtată de la fața locului și eliberată în mediul natural, în zona împădurită situată pe malul râului Siret. 
Recomandăm cetățenilor să nu încerce să  se apropie de reptile, să nu încerce să le ridice singuri și să solicite sprijinul la 112.

Postări asemănătoare

Droguri descoperite la punctul de trecere al frontierei Folteşti

Maria Vlad Romaniţă

(VIDEO) A omorât un om cu mașina și a fugit de la locul accidentului

Maria Vlad Romaniţă

O bombă veche de aviație a fost detonată controlat

Maria Vlad Romaniţă