Reperul
Braila Eveniment

Scandal finalizat cu amenzi și dosar penal la Spitalul Județean de Urgență Brăila

O femeie s-a certat ca la ușa cortului cu un doctor, aducându-i acestuia tot felul de acuzații, totodată trasmițând totul live, pe Facebook. Enervat, doctorul i-a răspuns într-o notă similară, devenind chiar agresiv la un moment dat. Poliția a deschis dosar penal.

Scandal monstru luni după-amiază la secția de Ortopedie a Spitalului Judeţean din Brăila. O femeie de 49 de ani, bunica unui copil de patru ani, s-a  luat la ceartă cu un medic ortoped pe care l-a acuzat că i-ar fi făcut o operație greșită copilului și că i-ar fi luat sume importante de bani, la cabinetul privat. Femeia a transmis totul live, pe Facebook  iar pe filmare se observă cum folosește cuvinte jignitoare atât la adresa medicului respectiv cât și la adresa celorlalte cadre medicale. Enervat de acuzațiile femeii, medicul își pierde cumpătul și îi adresează și el, la rândul său, cuvinte jignitoare femeii, la un moment dat apucând-o și de gât. Într-un final, cadrele medicale au chemat Poliția, care a amendat-o pe femeie și a deschis dosar penal pe numele doctorului:

”Ieri, în jurul orei 12:30, polițiștii au fost sesizați de către personalul medical al unui spital din municipiu, cu privire la faptul că într-un cabinet s-ar afla o persoană ce are un comportament recalcitrant. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde a fost identificată o femeie, în vârstă de 49 de ani, din Brăila, aceasta fiind sancționată contravențional cu amendă, în valoare de 2.000 de lei conform Legii nr. 61/1991 și cu amendă în valoare de 500 de lei potrivit Legii nr. 55/2020. De asemenea, femeia a sesizat faptul că ar fi fost jignită și agresată de doctorul care urma să-i consulte nepotul. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă și se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt”, se arată într-un comunicat de presă remis în acest caz de către IPJ Brăila.

Conducerea Spitalului Județean Brăila se declară șocată de incident, mai ales în contextul în care doctorul implicat este cunoscut drept o persoană foarte calmă și spune că așteaptă rezultatul anchetei penale.

Postări asemănătoare

Structura anului școlar 2022-2023

Reperul

O femeie de 80 de ani din Berești a murit arsă de vie

Maria Vlad Romaniţă

Vernisajul expoziției “Pastel de primăvară”, joi, la Centrul Cultural “Dunărea de Jos”

Reperul