Reperul
Eveniment Galati

Scandal în plină stradă, la Tecuci

O femeie în vârstă de 30 ani, din Tecuci, este protagonista unui scandal uriaș. Dacă un echipaj de jandarmi nu ar fi intervenit la timp, totul ar fi degenerate.

„Incidentul a avut loc în urmă cu trei zile, în jurul prânzului, pe o stradă din municipiul Tecuci. Echipajul de jandarmerie care se afla în misiune de menţinere a ordinii publice a observat cum o femeie intenţionează să arunce cu un coş de gunoi într-un vehicul care se punea în mişcare. Jandarmii au intervenit imediat şi au oprit acţiunea acesteia. Femeia a precizat că fusese agresată fizic de către o cunoştinţă, tot femeie, iar la momentul în care jandarmii au surprins-o ea încerca să o oprească să fugă de la faţa locului.

Persoana vătămată, o femeie în vârstă de 25 ani, a fost invitată de jandarmi la sediul poliţiei pentru lămurirea aspectelor care au dus la provocarea acestui incident, iar din declaraţia acesteia a reieşit faptul că în timp ce se afla într-un salon de înfrumuseţare a fost scoasă afară forţat de către femeie şi lovită în cap şi abdomen, ulterior fiind ameninţată de către acestea pentru a o determina să îşi retragă plângerea împotriva unor membri ai familiei agresoarei, într-un dosar aflat în cercetare.

Întrucât la faţa locului s-au strâns mai multe persoane, agresoarea a fugit cu un vehicul, fiind ulterior identificată de către jandarmi, care au întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare. Cercetările sunt continuate de poliţie”, informează jandarmii gălăţeni.

Postări asemănătoare

Percheziții pentru reținerea unui traficant de minori

Maria Vlad Romaniţă

Accident produs din cauza vântului puternic

Maria Vlad Romaniţă

Impact cu un tir la intersecția DN2B cu DN25

Maria Vlad Romaniţă