Reperul
Eveniment

SCANDAL ÎN PNL BRĂILA! CAPII DE LISTĂ PENTRU ALEGERILE PARLAMENTARE, PUTERNIC CONTESTAȚI

* Alexandru Bucălău, numărul 1 pe lista PNL Brăila pentru Senat, este acuzat că ar fi falsificat acte pentru a intra în posesia unei moșteniri * Alexandru Popa, numărul 1 pe lista PNL Brăila pentru Camera Deputaților, este acuzat că ar fi bătut mai mulţi brăileni

Despre Alexandru Popa, cel care deschide lista PNL Brăila pentru Camera Deputaţilor, presa a relatat că a fost implicat în mai multe scandaluri publice soldate cu bătăi. Acesta este fiul primarului din comuna Cireşu, și în 2014, conform EVZ, ar fi fost implicat într-un scandal cu bătăi cu răngi şi cuţite. “Vând 20 de ha şi mă piş pe voi!”, aceasta ar fi fost reacția actualului politician liberal. 

Alexandru Bucălău, înainte de a fi candidatul ce deschide lista PNL Brăila pentru Senat, a avut un traseu politic ce a cuprins și o perioadă în care a activat la PRM-ul condus pe atunci de Vadim Tudor. Nominalizarea sa pe lista propusă de către PNL Brăila a fost contestată de către o parte dintre colegii săi de partid. Astfel, cu sau fără legătură, am primit la redacție documente prin care Bucălău ar fi fost implicat în falsificarea unui testament cu scopul de a intra în posesia averii unchiului său. Sursele care ne-au pus la dispoziție fotografiile au explicat că testamentul ar fi fost falsificat, folosindu-se două semnături diferite, pentru ca întreaga avere să intre în posesia familiei politicianului brăilean.

Contactat telefonic, Alexandru Bucălău a declarat că nu cunoaște niciun amănunt referitor la acest subiect, catalogând acest atac ca fiind o încercare de defăimare venită înainte de alegerile parlamentare. “Nu știu nimic despre acest subiect. Prin natura profesiei, nu am cum să fac așa ceva. E o încercare de defăimare venită din dorința de a mă face să mă retrag. Probabil că atacurile vin din interiorul partidului”, a declarat liberalul brailean.

Alexandru Bucălău este notar în Ianca și a fost ales consilier județean la alegerile locale din 27 septembrie. Vom reveni cu amănunte despre acest subiect.

Postări asemănătoare

S-a prezentat la examenul pentru redobândirea permisului auto în stare de ebrietate

Reperul

Fonduri europene pentru Parc de aventură la fosta Uzină de apă nr. 1

Reperul

Coliziune cu un stâlp lângă Uzina de Apă

Maria Vlad Romaniţă