Reperul
Eveniment

SCANDAL ÎN PNL BRĂILA! CAPII DE LISTĂ PENTRU ALEGERILE PARLAMENTARE, PUTERNIC CONTESTAȚI

* Alexandru Bucălău, numărul 1 pe lista PNL Brăila pentru Senat, este acuzat că ar fi falsificat acte pentru a intra în posesia unei moșteniri * Alexandru Popa, numărul 1 pe lista PNL Brăila pentru Camera Deputaților, este acuzat că ar fi bătut mai mulţi brăileni

Despre Alexandru Popa, cel care deschide lista PNL Brăila pentru Camera Deputaţilor, presa a relatat că a fost implicat în mai multe scandaluri publice soldate cu bătăi. Acesta este fiul primarului din comuna Cireşu, și în 2014, conform EVZ, ar fi fost implicat într-un scandal cu bătăi cu răngi şi cuţite. “Vând 20 de ha şi mă piş pe voi!”, aceasta ar fi fost reacția actualului politician liberal. 

Alexandru Bucălău, înainte de a fi candidatul ce deschide lista PNL Brăila pentru Senat, a avut un traseu politic ce a cuprins și o perioadă în care a activat la PRM-ul condus pe atunci de Vadim Tudor. Nominalizarea sa pe lista propusă de către PNL Brăila a fost contestată de către o parte dintre colegii săi de partid. Astfel, cu sau fără legătură, am primit la redacție documente prin care Bucălău ar fi fost implicat în falsificarea unui testament cu scopul de a intra în posesia averii unchiului său. Sursele care ne-au pus la dispoziție fotografiile au explicat că testamentul ar fi fost falsificat, folosindu-se două semnături diferite, pentru ca întreaga avere să intre în posesia familiei politicianului brăilean.

Contactat telefonic, Alexandru Bucălău a declarat că nu cunoaște niciun amănunt referitor la acest subiect, catalogând acest atac ca fiind o încercare de defăimare venită înainte de alegerile parlamentare. “Nu știu nimic despre acest subiect. Prin natura profesiei, nu am cum să fac așa ceva. E o încercare de defăimare venită din dorința de a mă face să mă retrag. Probabil că atacurile vin din interiorul partidului”, a declarat liberalul brailean.

Alexandru Bucălău este notar în Ianca și a fost ales consilier județean la alegerile locale din 27 septembrie. Vom reveni cu amănunte despre acest subiect.

Postări asemănătoare

Sute de amenzi date pentru încălcarea prevederilor ordonanțelor militare

Maria Vlad Romaniţă

Protest spontan la Spitalul de Boli Infecţioase din Galați

Maria Vlad Romaniţă

O nouă tentativă de omor într-o celulă a Penitenciarului Galați

Maria Vlad Romaniţă