Reperul
Eveniment Galati

Scandal la filtrul din zona de carantină din Ivești

Nervi în miez de noapte la Ivești, unde un bărbat care băuse a făcut scandal la filtrul instituit la intrarea în zona de carantină.

 
”Azi noapte, la ora 01:50, un bărbat în vârstă de 40 ani, aflat în stare de ebrietate, s-a prezentat la filtrul rutier situat la intrarea în zona de carantină din comuna Ivești și a început să strige și să amenințe jandarmii și polițiștii. Fiind o oră târzie, oamenii legii i-au cerut acestuia să meargă spre domiciliu întrucât se află într-o zonă de carantină, iar prin țipetele și zgomotele făcute deranjează ordinea publică și locuitorii din zonă. După ce i s-a adus la cunoștință faptul că va fi sancționat cu amendă în valoare de 1.100 lei pentru proferarea de injurii, provocare de scandal, tulburarea liniștii publice și nepurtarea măștii de protecție în zona de carantină, bărbatul a plecat spre domiciliu, însă a revenit la ora 03:00 și a început să șicaneze forțele de ordine și să amenințe cu relațiile sale. Nemulțumirea acestuia era legată măsurile epidemiologice luate de către autorități și de carantinarea unui cartier din comuna Ivești, unde incidența cazurilor de COVID-19 este peste 3/1.000 de locuitori. 

Întrucât bărbatul nu s-a conformat solicitării jandarmilor de a înceta scandalul și a se deplasa spre domiciliu, oamenii legii l-au încătușat și au solicitat un echipaj medical care l-a transportat la Spitalul de Psihiatrie din Galați”, a precizat lt. Cătălin Badin, purt. de cuv. la Jandarmeria Galati.  Acolo medicii  au dispus internarea bărbatului. 

Postări asemănătoare

Festin tradițional moldovenesc în campusul studențesc, în cadrul Zilelor Basarabiei

Maria Vlad Romaniţă

Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii “Răsvan Angheluţă”, gazda unei expoziţii unice în țară, despre patrimoniul natural al zonei pescăreşti Prut-Dunăre

Reperul

Din ce în ce mai mulți bătrâni infectați cu coronavirus, în căminul focar

Maria Vlad Romaniţă