Reperul
Eveniment Galati

Scandal la Târgu Bujor

Un individ de 37 de ani care înjura oamenii și arunca în ei cu sticle a fost imobilizat de polițiștii de la Acțiuni Speciale. Scandalul a avut loc în centrul orașului Tg. Bujor.

„Din verificările efectuate de polițiștii care au ajuns în scurt timp la fața locului, s-a  stabilit că un bărbat, cu vârsta de 37 de ani, domiciliat în orașul Târgu Bujor, pe fondul consumului de alcool, a tulburat ordinea și liniștea publică prin țipete, prin adresarea de cuvinte jignitoare persoanelor care tranzitau zona, aruncând totodată și cu sticle pe carosabil. 

Polițiștii au plecat în urmărirea persoanei respective și au interceptat-o pe strada Eremia Grigorescu, în fața blocului unde domiciliază, însă acesta nu s-a supus somației de a sta pe loc și a fugit în scara de bloc, iar ulterior s-a refugiat în apartamentul unde domiciliază.În scurt timp, la imobilul respectiv au ajuns și luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, iar după intervenția acestora, doar prin negociere, fără a fi folosită forța, bărbatul a ieșit din locuința sa și a fost condus la sediul poliției pentru cercetări. A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de tulburarea ordinii și liniștii publice, cercetările urmând a fi continuate de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu Bujor sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor”, informează I.P.J. Galați.

Postări asemănătoare

Contabila Școlii 29, trimisă în judecată de procurorii DNA pentru că a delapidat peste 350.000 de lei

Maria Vlad Romaniţă

Tinerii vor putea împrumuta până la 50.000 lei pentru acoperirea costurilor de studii sau de chirie

Reperul

Fost candidat PSD la Primăria Șuțești, condamnat definitiv pentru proxenetism

Reperul