Reperul
Braila Eveniment

Scandal sexual uriaș la Poliția de Frontieră Galați

Șeful Poliției de Frontieră Galați ar putea fi implicat într-un scandal sexual în care apare o adolescentă de 14 ani. Autoritățile au declanșat o anchetă și deocamdată se fac cercetări doar în ceea ce privește fapta, nu și asupra unei persoane.

Copila de 14 ani este găzduită împreună cu părinții de o familie din comuna brăileană Grădiștea. Cel care a descoperit conversația compromițătoare dintre fată și polițistul de frontieră este bărbatul în casa căruia fata stă. Acesta s-a dus la primarul din localitate, iar cei doi s-au adresat procurorilor din Făurei.

„Referitor la informațiile apărute în spațiul public cu privire la un factor din conducerea Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Galați, suntem abilitați să vă informăm următoarele: Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi a dispus verificări în regim de urgență în vederea clarificării situaţiei de fapt. În funcţie de rezultatul acestora, conform competenţelor și în conformitate cu Statutul Poliţistului, conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi va lua măsuri legale în consecinţă. Subliniem faptul că Poliția de Frontieră tratează cu atenție maximă această situație particulară, care nu reprezintă personalul Poliției de Frontieră, majoritatea polițiștilor de frontieră dând dovadă de o conduită civică și morală ireproșabilă atât în timpul programului cât și în timpul liber”, a transmis Poliția de Frontieră pentru Mediafax.

Postări asemănătoare

Angajații din serviciile de ambulanță nu vor putea ieși la pensie mai repede nici în 2023

Reperul

Strada Basarabiei va fi închisă pe două tronsoane, de joi, pentru trei luni

Reperul

O mamă din județul Galați, anchetată după ce și-ar fi aruncat pruncul în hazna

Maria Vlad Romaniţă