Reperul
Politic

Scandal uriaș în PND Brăila!

* Consilierul județean PND  Ștefan Cătălin Iordache a acuzat-o pe colega sa de partid, Simona Drăghincescu, că este “pupincurista PSD” și că, în perioada studenției, “dădea în gât la Securitate” * În replică, Simona Drăghincescu a declarat că nu comentează aceste calomnii și că se va adresa instanțelor de judecată *

Totul a pornit de la o conferința de presă în care Ștefan Cătălin Iordache, consilier județean din partea PND, și-a anunțat demisia din funcția de membru supleant al Consiliului de Administrație al Spitalului Județean Brăila, acuzând lipsa medicamentelor și mizeria din această instituție. Iordache a catalogat spitalul brăilean ca fiind o “cocină”. Colega sa de partid, Simona Drăghincescu, președintele PND Brăila, a avut o intervenție pe o rețea de socializare. “Nu știu ce nemulțumiri are dl Iordache față de Spitalul Județean Brăila, dar îi aduc aminte că toți cei care l-au tratat și poate că l-au și salvat, mai mult sau mai puțin apropiați ai Domniei Sale, lucrează și acum la Spitalul Județean de Urgență Brăila, adică în “cocină”, și în acest fel îi încadrează și îi cataloghează într-un mod absolut nedrept, incorect și chiar jignitor”, a scris Drăghincescu.

Prezent în platoul emisiunii “Deschide Lumea”, de la Realitatea TV Galaţi-Brăila, Ștefan Cătălin Iordache a dorit să-i dea o replică dură șefei sale de partid, numind-o “pupincurist al PSD” și fostă turnătoare la Securitate. “Cu ce a deranjat-o faptul că am spus că e o cocină? Cu faptul că soțul său lucrează acolo? Păi, eu nu am spus că Mihai Drăghincescu e un porcar. Eu am atras atenția că medicii nu primesc medicamentele cu care să-i trateze pe bolnavi. Ce are sula cu prefectura? Simona Drăghincescu dovedește a nu știu câta oară că nu-și poate transcede statutul de precupeață (…). Să fii pupincuristul PSD nu înseamnă că mă impresionează. Eu consider că spitalul e o cocină, nu că medicii sunt porcari (…). A aduna mere cu pere și să-ți dea prune este o chestiune comunistă de doi lei și este ceea ce a învățat doamna Drăghincescu în timp ce era studentă la Galați, când dădea în gât la Securitate toate fetele care se întâlneau cu studenţi străini. Am și probe, nu vă-nchipuiţi că vorbesc ca un tâmpit!”, a declarat Ştefan Cătălin Iordache, la Realitatea TV Galaţi-Brăila.

Simona Drăghincescu a declarat în exclusivitate pentru reperul.ro. “Eu nu mă pot coborî la nivel atât de jos la care s-a coborât Ștefan Cătălin Iordache în emisiunea dumneavoastră, pentru a răspunde sau comenta calomniile. Există cadru instituțional pentru astfel de atitudini atât la partid, cât și în instanțele civile și penale, după caz, și mă voi adresa acestora. Regret că am investit sentimente și încredere în astfel de oameni, nu este primul, nici ultimul și nici singurul față de care am astfel de regrete, dar a fost opțiunea mea, indiferent de motivul pentru care am luat-o, și mi-o asum”, a comentat Drăghincescu.

Foto: MD Press

Postări asemănătoare

Onuț Valeriu Atanasiu (PNL) vrea reluarea furnizării de apă rece la asociațiile unde serviciul este sistat

Reperul

Propunere pentru opoziție: precampanie pentru desemnarea unui candidat unic!

Sorin Rugină

NEWS ALERT | Liviu Dragnea, condamnat la închisoare. Decizia este definitivă și executorie

Reperul