Reperul
Social

Se deschid cluburile de vacanță pentru copii și adolescenți la Biblioteca „V.A. Urechia”

Biblioteca Județeană „V.A. Urechia” organizează, în perioada vacanței de vară, patru cluburi de vacanță. Două dintre aceste cluburi se vor desfășura la sediul central, în zile diferite și cu adresabilitate diferită, iar celelalte două se vor desfășura la filialele bibliotecii.

”Suntem nerăbdători să dăm startul unor noi aventuri în lumea cărților, să ne amuzăm cu povești noi, filme educative și jocuri interesante.

Ținând cont de nevoile extrem de variate ale copiilor, Biblioteca le oferă acestora un spațiu unde să poată socializa și să petreacă timpul liber într-un mod plăcut prin joc, cunoaștere, experiment și dezvoltare personală.

Vor fi organizate activități variate dedicate copiilor, dar și adolescenților, menite să le stimuleze curiozitatea, abilitățile practice, creativitatea și să le satisfacă nevoia de petrecere a timpului liber în moduri cât mai diverse.

Vor fi alături de noi mulți parteneri care s-au implicat în aceste proiecte, dar și foarte mulți voluntari ai Bibliotecii, care se vor implica inclusiv în organizarea și desfășurarea fiecărei întâlniri.

Atenție! Participarea este gratuită, pe baza Permisului de intrare la bibliotecă. Cine nu are permis, nu trebuie să-și facă griji, va putea obține unul pe loc, foarte repede, cu sprijinul bibliotecarilor.

Menționăm că cele patru cluburi de vacanță se vor desfășura după următorul program:

•             Sediul central:

–              Compartiment Împrumut la Domiciliu pentru Copii – în perioada 5 – 26 iulie 2023, în fiecare zi de miercuri, de la ora 10.00 – Clubul de vacanță „Clubul Curioșilor”, dedicat copiilor cu vârsta între 6 și 14 ani;

–              Compartiment Împrumut la Domiciliu pentru Adulți – în perioada 6 – 27 iulie 2023, în fiecare zi de joi, de la ora 10.30 – Clubul de vacanță „Cafeneaua culturală” – dedicat adolescenților cu vârsta între 14 și 18 ani;

•             Filiala nr. 1 „Costache Negri” din Cartierul Țiglina 1 (Club Liberty, lângă Orășelul Copiilor) – în perioada 18 iulie – 10 august 2023, în zilele de marți, miercuri și joi, de la ora 10.00 – Clubul de vacanță „BiblioVACANȚA” – dedicat copiilor cu vârsta între 5 și 12 ani; 

•             Filiala nr. 2 „Paul Păltănea” din Cartierul Micro 40 (în clădirea fostului Liceu Metalurgic) – în perioada 17 iulie – 25 august 2023, în zilele de marți și joi, de la ora 10.00 – Clubul de vacanță „Vacanța ATFEL la bibliotecă!”, dedicat copiilor cu vârsta între 7 și 14 ani”, anunță reprezentanții Bibliotecii „V.A. Urechia”.

Postări asemănătoare

Ministrul Educaţiei anunță măsuri după cazurile de profesori agresați

Reperul

Finalizarea proiectului „CREȘTEREA PERFORMANȚEI ENERGETICE ȘI REABILITARE TERMICĂ CREȘA NR.1”

Reperul

Ce categorii de persoane pot beneficia de vaccinuri imunizante gratuite, inclusiv împotriva gripei

Reperul