Reperul
Social

Se pun în vânzare bilete pentru „Revelionul Pensionarilor”

noutati galati

Primăria municipiului Galați informează că, începând de luni, 9 decembrie, de la ora 8.00, prin casieria Teatrului Național de Operă și Operetă “Nae Leonard”, se vor pune în vânzare biletele pentru ”Revelionul Pensionarilor”.

Prețul biletului pentru o persoană este de 80 lei, iar cei interesați vor trebui să prezinte ultimul cupon de pensie la ghișeele care vor fi deschise în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00.

Ca și anul trecut, când biletele s-au dovedit a fi suficiente, astfel încât nu a rămas nimeni fără loc, și de această dată sunt disponibile 1.150 de locuri pentru ”Revelionul Pensionarilor”.

Evenimentul va avea loc la Patinoarul artificial “Dunărea” Galați în data de 31.12.2019, începând cu ora 20.30, programul artistic fiind asigurat prin intermediul Teatrului Național de Operă și Operetă “Nae Leonard”.

Vor întreține atmosfera artiștii Ion Suruceanu, Cristina Vasopol, Aurică Totolici, formația ”Unison” și formația ”Plai românesc” ce va prezenta obiceiuri și datini populare. Meniul va cuprinde platou tradițional țărănesc; păstrav cu mămăligă, usturoi și lămâie; mixt grill cu garnitură de legume mexicane; plăcinta cu brânză. Se vor servi băuturi precum coniac, vin alb, șampanie, apă, suc și cafea.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Galați, Fundația “Andreiana Juventus”, Teatrul Național de Operă și Operetă “Nae Leonard” și Fundația “Sportul Gălățean”.

Postări asemănătoare

Prima tranșă de vaccin antigripal a sosit la Galați. În octombrie începe campania de imunizare

Maria Vlad Romaniţă

Echipa Palatului Copiilor Brăila, campioană națională la karting școlar

Reperul

Despăgubiri de 10.000 de euro pentru o copilă atacată de câini în curtea Spitalului Tg. Bujor, dar şi pentru părinții acesteia