Reperul
Eveniment Galati

Se redeschide centrul de vaccinare drive-thru, la Galați

Primăria municipiului Galați informează că marți, 26 octombrie 2021, se redeschide centrul de vaccinare drive-thru în parcarea Shopping City Galați, având în vedere numărul tot mai crescut al celor care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19. Mai mult, la Patinoarul „Dunărea” se va mai deschide un flux pentru vaccinare, pe lângă cele trei existente.

La centrul de vaccinare drive–thru ce va funcționa din nou, în parcarea Shopping City Galați, programul va fi zilnic, între orele 8.00 și 20.00. Vor fi două fluxuri pentru administrarea serurilor Johnson & Johnson și Pfizer.

Astăzi s-a redeschis și centrul de vaccinare de la Baza „Siderurgistul”, unde programul este zilnic, între orele 8.00 și 20.00. La Baza Siderurgistul sunt trei fluxuri de vaccinare împotriva COVID-19.

În continuare, gălățenii se pot prezenta și la celelalte centre de vaccinare amenajate de către Primărie. Este vorba despre centrul de la Patinoarul „Dunărea” cu patru fluxuri de vaccinare (trei pentru Pfizer și unul pentru Moderna) și despre centrul de la Sala Sporturilor (trei fluxuri de vaccinare pentru Pfizer). Programul la aceste centre este tot zilnic între orele 8.00-20.00.

Postări asemănătoare

(VIDEO) Mașină incendiată în Micro 40

Maria Vlad Romaniţă

Voluntariatul nu va fi luat în calcul la stabilirea pensiei

Reperul

Bătaie în stradă pe Siderurgiștilor – GALERIE FOTO

Maria Vlad Romaniţă