Reperul
Administratie Eveniment Galati Galati Social

Sera de plante exotice va fi gata în 2020

stiri braila

Sera de plante exotice de la Complexul Muzeal de Științele Naturii din Galați va fi gata anul viitor. Declarația a fost făcută de către Mădălin Șerban, directorul Complexului Muzeal de Științele Naturii, în cadrul emisiunii ”Deschide lumea”, difuzată pe postul de televiziune Realitatea Galați Brăila.

E un proiect amplu. Am emoții pentru că de 20 de ani se tot încearcă să se construiască această seră. În sfârși s-a găsit un om, nu fac laudatio nimănui, care să găsească și banii și voința să termine această seră. A fost, absolut ideea domnului președinte al Consiliului Județean, Costel Fotea.

Am discutat atunci când a devenit președinte și mi-a spus că este un obiectiv prioritar pentru dumnealui și o să încerce să găsească sursa de finanțare. M-am bucurat nespus de mult că a găsit-o, dar este o muncă titanică, pentru că acel schelet metalic va trebui recondiționat, consolidat și abia apoi construit pe el ce trebuie. 20 de ani de stat în ploaie, îngheț, nu e puțin. Natura lucrează, oricât am vrut noi să spunem că nu, dar obiectivul este mult prea important pentru noi, ca instituție și zonă”, a declarat Mădălin Șerban, directorul Complexului Muzeal de Științele Naturii.

Postări asemănătoare

Cum se obține alocația europeană pentru copii

Reperul

Vacanţele în România vor fi mai scumpe cu 15% faţă de anul trecut

Reperul

A fost stabilită componența BEJ Galați pentru alegerile europarlamentare

Maria Vlad Romaniţă