Reperul
Social

Și-a cerut iubita de soție după ce a depus jurământul militar

Momente emoționante au avut loc astăzi la Batalionul 300 Infanterie Mecanizată Galați, unde mai mulți tineri au depus jurământul militar. Printre ei s-a numărat și un soldat din Giurgiu, instruit la Galați, care și-a cerut iubita de soție.

Cristian Mărunțelu și Alice Cristache, de 23, respectiv 20 de ani, si-au promis că-și vor petrece restul vieții împreună. Promisiunea a fost făcută în fața  camarazilor, a familiei și a prietenilor. Alice ste asistentă medicală, iar Cristian a decis să îmbrățișeze cariera militară. Cei doi sunt din Giurgiu și se cunosc de patru ani, de pe băncile liceului.

„Nu am știut ce se va întâmpla, am avut mari emotii . O să îl susțin mereu așa cum am făcut-o când mi-a spus ca va deveni soldat”, a spus Alice .

„Mi-am dorit ca această zi specială să mai aibă încă o semnificație pentru noi și de aceea i-am făcut această surpriză. Deși cariera de militar nu e ușoară, simt că îmi place ceea ce fac și asta contează chiar dacă trebuie să îți asumi și riscuri”, a spus Cristian.

78 de soldați din mai multe colțuri ale țării au fost instruiți în Galați și Brăila la Batalioanele 300 Infanterie Mecanizată „Sf. Andrei” Galați, 284 Tancuri „Cuza Vodă” si 285 Artilerie „Vlaicu Vodă”, din cadrul Brigăzii „Unirea Principatelor” Focșani. Toți au  depus astăzi  jurământulul militar.

Postări asemănătoare

Vremea frumoasă a scos gălățenii la pescuit și la grătar

Reperul

Pastila Pfizer anti-Covid, autorizată în Europa

Reperul

Stea descoperită la Observatorul Astronomic Galați

Reperul