Reperul
Eveniment Galati

Și-a înjunghiat părinții, apoi a atacat un polițist

Un  gălățean, în vârstă de 34 de ani, cu multiple internări la psihiatrie, asupra căruia planează suspiciunea că ar fi consumator de droguri, și-a înjunghiat părinții. Un polițist chemat în ajutor a fost, de asemenea, atacat.

„Astăzi, în jurul orelor 14,00, am primit un apel la 112, care informa despre faptul că un bărbat şi-a înjunghiat ambii părinţi, după care a fugit. Poliţiştii l-au indentificat într-un  termen record şi au mers să-l depisteze şi să-l imobilizeze, ocazie cu care individul în cauză a atacat unul dintre poliţişti cu cuţitul pe care îl avea asupra lui. Poliţistul din fericire nu a suferit răni grave, era echipat cu toate mijloacele de protecţie aflate în dotare. Deocamdată victimele sunt la secţia de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. Poliţistul este încadrat de 2 ani, din sursă externă, are 39 de ani. Agresorul  deocamdată este confuz în declaraţii, are 34 ani, a mai fost internat la Secţia de Psihiatrie. Ambele  cuțite au fost găsite. cel cu care și a atacat părinții și cel cu care l a atacat pe colegul nostru”, a precizat cms sef Cornel Mototolea, șeful IPJ Galați .

„Am avut trei intervenţii în municipiul Galaţi, unde tatăl, un bărbat în vârstă de 57 de ani a sunat la servicul 112 că au fost agresaţi el şi soţia de către fiul lor. La sosirea la faţa locului, echipajul cu medic a constatat că era vorba de două persoane agresate, înjunghiate – tatăl şi mama. Bărbatul de 57 de ani prezenta leziuni înjungiate cu cuţitul în regiunea gâtului, toracelui anterior şi a mâinii stângi, leziuni de apărare. Mama, mult mai grav, o femeie în jur de 50 de ani, avea plăgi în regiunea laterală stângă a gâtului, cu şoc hemoragic grav, decompensat, tensiune 6. A fost chemat încă un echipaj cu medic în sprijin, li s-au acordat primele îngrijiri, au fost perfuzaţi şi transportaţi la Spitalul Judeţean

Mama, după primele estimări, a avut leziuni ameninţătoare de viaţă, dacă se reuşeşte şi nu există hemoragie internă, ea poate supravietui. În continuare s-a intervenit cu un alt echipaj pentru un agent de poliție care a fost înjunghiat de același agresor care prezenta o plagă înjunghiată la nivelul claviculei stângi”, a precizat dr. Mihai Polinschi, director medical SAJ Galați.

 

Postări asemănătoare

Mii de cazuri de viroză și gripă, în Galați

Maria Vlad Romaniţă

United a câștigat Cupa României la futsal

Reperul

Viscol generalizat pe DN 2B şi pe DN 22, în judeţul Brăila

Reperul