Reperul
Eveniment Galati

Și-a omorât soția în bătaie

O banală ceartă între doi soți a dus la o tragedie. Bărbatul a plecat la muncă în străinătate, în urmă cu trei ani, iar soția lui a rămas acasă, în comuna Cudalbi, să aibă grijă de gospodărie. La începutul lunii septembrie, bărbatul s-a întors în țară și a observat că femeia începuse să bea și nici nu mai avea grijă de gospodărie. Certurile dintre cei doi au degenerat, iar soțul a devenit violent cu jumătatea lui. Pe 7 septembrie, însă, bărbatul și-a bătut soția crunt. Omul, deși a văzut că femeia se simte din ce în ce mai rău, nu a sunat după ajutor, decât a doua zi. Atunci a ieșit totul la iveală când, din păcate, femeia a și murit.  Pe 10 septembrie, bărbatul a fost arestat.

”La data de 10.09.2021, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au solicitat Tribunalului Galaţi  luarea măsurii arestării preventive faţă de un inculpat (reţinut), cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, prevăzută de dispoziţiile art. 188 alin. (1) din Codul penal, cu aplicarea art. 199 din Codul penal.

Cererea a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Galaţi, care a dispus luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpat pentru o perioadă de 30 de zile.

Din  probele administrate până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat că, la data de 07.09.2021, în timp ce se afla la domiciliu şi pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a aplicat unui membru de familie (soţia acestuia), în mod repetat, lovituri cu picioarele şi cu pumnii, în zona capului şi în zona abdominală, cauzându-i multiple leziuni traumatice, printre care infiltrat hemoragic epicranian frontal şi ruptură splenică, leziuni care au cauzat decesul victimei”, se arată într-un comunicat de presă remis de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați.

Postări asemănătoare

Dan Nica (președinte PSD Galați): ”Am câștigat și Primăria și Consiliul Județean Galați! Când câștigi cu peste 50% e o bucurie”

Reperul

Inundații la Corod, în județul Galați

Maria Vlad Romaniţă

Strada Basarabiei va fi închisă pe două tronsoane, de joi, pentru trei luni

Reperul